Manager Urmărire Lucrări
E.ON
Vaslui, RO
5 zile în urmă

Delgaz Grid Vaslui

Imaginează-ți cum ar fi dacă ideile tale ar fi ascultate și ai avea șansa să le pui în practică. Să ai oportunitatea să te dezvolți într-un mediu internațional alături de oameni care vor deveni mai mult decât colegi.

Impactul pe care îl vei aduce va avea un efect în comunitate și pentru mediul înconjurător. Suntem peste 6000 de colegi in România, de 15 ani distribuim și furnizăm electricitate, gaze naturale și oferim soluții energetice.

La E.ON vei găsi un mediu de lucru stabil și sigur pentru tine orientat către client. Prinde oportunitatea de a te specializa în domeniul care ți se potrivește sau de a deprinde cunoștințe și abilități în domenii noi.

Tu alegi. Noi ne străduim să iți fie bine.

Ce implică rolul tău în echipa noastră

 • Asiguri suportul necesar managerilor de proiecte pentru implementarea soluţiilor tehnice propuse de către proiectantul intern / extern
 • Gestionezi contractele și actele adiționale la contractele specifice procesului de racordare privind încadrarea în termene și valori
 • Execuți predarea-primirea amplasamentului lucrărilor pe taxa de racordare și urmărirea în teren, sub aspect cantitativ / calitativ şi tehnologic, iar la terminarea executării lucrărilor verifici corelarea cu documentele depuse de executant pentru decontare, sesizând ierarhic neconcordanţele apărute
 • Gestionezi documentaţia (în SAP și între departamente) necesară execuţiei și recepţiei lucrărilor din tarif de racordare
 • Răspunzi de întocmirea situațiilor juridico și tehnico economice necesare înregistrării mijloacelor fixe rezultate în urma lucrărilor urmărite
 • Realizezi și alte sarcini care decurg în mod natural din rolul tău, adaptate la cunoștințele și abilitățile tale

  Cum îți dai seama că te potrivești

  Educaţie necesară : Studii superioare tehnice (profil energetic sau electrotehnic)

  Experienţă practică necesară : Experienţă profesională minim 1 an, autorizare NPM grad III, autorizare ANRE minim grad III

  Cunoştinţe IT : Cunoștinţe operare PC, MS Office, SAP (MM, PM, GLOBE)

  Altele : Permis de conducere categoria B

  Ce îți oferim noi

  Îți oferim mai mult decât un salariu : Primești cadouri cu ocazia evenimentelor importante din viața ta precum căsătoria, 1 iunie iar lista continuă.

  Excelezi în ceea ce faci? Poți să fii unul dintre cei care primesc bonusuri de performanță. Dacă locuiești prea departe de sediu, te ajutăm cu decontarea transportului.

  Plătești ușor cu tichetele de masă : Ai tichetele încărcate pe un card de masă cu care poți să plătești contactless.

  Lucrezi cu plăcere, sănătos și în siguranță : Ai o asigurare medicală privată. Dacă îți schimbi ochelarii de vedere, noi acoperim o parte din valoarea lor.

  Pe durata pandemiei poți lucra și de acasă, dacă aria în care activezi îți permite acest lucru. Noi scriem acest anunț de acasă.

  Unii dintre noi lucrăm și pe teren, dar în siguranță.

  Primești două pensii după ce nu vei mai lucra : E posibil. Prin pensia facultativă vei avea un venit suplimentar, pe lângă pensia din sistemul public.

  Ești plătit dublu ca să mergi în vacanță : Da, ai citit bine. Ai o primă de vacanță! În plus, ai parte de mai multe zile libere decât angajații altor companii.

  După ce te întorci din concediu, noi îți decontăm o parte din valoarea serviciilor turistice.

  Punem accent pe dezvoltare : Te dezvolți în continuare, alături de noi, prin sesiuni de workshop-uri, training-uri și certificări noi.

  Te-am făcut curios? Intră aici pentru a vedea mediul nostru de lucru.

  Află mai multe despre cariera ta la E.ON

  Ce ar trebui să mai știi

  Aplică până la data de : 21.10.2021

  ID : 170281

  Departament : Managementul Investițiilor Electricitate

  Nr poziții vacante : 1

  Tipul Contractului : Permanent

  Cunoaște-ne mai bine

  Aplică acum

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular