R E V E N I R E la anunțul cu rezultatele verificării condițiilor de participare la concursul organizat în vederea ocupării unui număr de 47 posturi vacante de ofițer de poliție din cadrul I.G.P.R., existente în statul de organizare al D.O.S. și în statele de organizare ale BOS-urilor București, Alba Iulia, Bacău, Cluj-Napoca, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Suceava, Târgu-Mureș și Timișoara
Politia Romana
Bucureşti, Romania
‎în urmă cu 8 ore

A N U N Ţ

În conformitate cu prevederile Legii nr. 360 / 2002 privind Statutul poliţistului şi ale O.m.a.i. nr. 140 / 2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliţie ale M.

 • A.I., ambele cu modificările şi completările ulterioare;
 • În revenire la anunțul cu rezultatele verificării condițiilor de participare la concursul organizat în vederea ocupării unui număr de 47 (patruzeci și șapte) posturi vacante de ofițer de poliție din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, existente în statul de organizare al Direcției Operațiuni Speciale și în statele de organizare ale brigăzilor operațiuni speciale București, Alba Iulia, Bacău, Cluj-Napoca, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Suceava, Târgu-Mureș și Timișoara, specialitatea ,,operațiuni speciale , prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor de poliţie,vă aducem la cunoștință faptul că, în urma admiterii contestațiilor la evaluarea psihologică, a reevaluării psihologice și a declarării apt pentru ocuparea unui post de ofițer de poliție , următorii candidați ale căror coduri de identificare sunt IGP / BOSTM / 14, IGP / SOSCS / 23, IGP / BOSB / 34, IGP / SOSGR / 6, IGP / BOSPLO / 7 și IGP / BOSMS / 16 și care îndeplinesc toate condițiile de participare, sunt validați.

  Pentru candidații sus-menționați proba scrisă se va susţine în data de 23.01.2021 , ora 1100 , la sediul Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza , din Aleea Privighetorilor nr.

  1-3, municipiul București, la Clasa 323 - Sud, etajul 1.

  Având în vedere necesitatea respectării regulilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2, respectiv a efectuării triajului epidemiologic corespunzător regulilor în materie, accesul candidaților în incinta unității de învățământ se permite începând cu ora 0800, candidații fiind obligați să ajungă în sălile de concurs până la cel târziu 1015.

  Candidaților care nu sunt prezenți la ora 1015 în sala de concurs, nu li se va mai permite accesul şi vor fi declarați NEPREZENTAT , indiferent dacă se află sau nu în incinta instituţiei unde se susţine proba.

  Atragem atenția candidaților de a-și lua toate măsurile pentru a se prezenta din timp la sediul unității de învățământ, astfel încât să nu se creeze aglomerare la punctul de intrare și pentru a se putea efectua, în timp util, toate formalitățile ce țin de triajul epidemiologic.

  În vederea ușurării procedurii de triaj, candidații vor avea deja asupra lor declarația pe proprie răspundere completată, semnată și datată 23.

  01.2021, pe care o vor preda, pentru verificare, persoanelor care efectuează triajul . (Declarația pe proprie răspundere în scopul prevenirii şi limitării îmbolnăvirii cu virusul SARS-COV-2 se regăseşte în Anexa nr. 2 la prezentul anunţ).

  Accesul în incinta Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza , din Aleea Privighetorilor nr. 1-3, municipiul București, va fi permis numai după realizarea triajului, inclusiv prin măsurarea temperaturii corporale prin poarta de termoscanare.

  În cadrul probei scrise , candidații vor avea asupra lor doar documentul de identitate valabil (carte de identitate, permis de conducere sau paşaport) şi 2 pixuri de culoare albastră (nu se admit schimburi între participanţi).

  Este interzis accesul cu materiale documentare, manuale, cărți, culegeri, formulare, rezumate, dicționare, notițe, însemnări etc.

  precum şi cu telefoane mobile, căști audio, ceasuri inteligente, precum și cu orice alte mijloace electronice de calcul sau de comunicare.

  Nu se admit pixuri / stilouri care permit ştergerea şi rescrierea.

  Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului / candidaților în cauză.

  În vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2 şi protecţiei participanţilor la activitate, candidaţii sunt obligaţi să respecte următoarele măsuri :

 • purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pe toată durata prezenţei în sediul unității de învățământ.
 • pentru evitarea situaţiilor neprevăzute candidaţii sunt obligaţi să aibă asupra lor o mască de rezervă);
 • Atenţie! nu se permite accesul în incintă cu măști din bumbac sau alte materiale textile. Viziera nu dispensează purtatul măștii.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular