Consultant vanzari autovehicule
CONFIDENTIAL
Cluj‑Napoca
‎în urmă cu 17 ore
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Pachet de experiență relevantă în vânzări excelente abilități de comunicare, relaționare și negociere + persoană dinamică și proactivă + cunoașterea limbii engleze obligatoriu + bune abilități de operare PC (Word, Excel, Internet).

Must have : permis de conducere categoria B cu experiență relevantă în conducerea autovehiculului.

Avantaj : Cunoștințe tehnice în domeniul auto.

Descrierea jobului

Spune-mi ce mașină conduci, ca să îți spun cine ești sau spune-mi cine ești ca să îți spun ce mașină ți se potrivește!

Dacă afirmația te-a intrigat sau crezi că ai avea o variantă mai bună în abordarea unui potențial client, atunci descrierea anunțului pentru postul de consultant vânzări autovehicule este pentru tine.

O vânzare reușită implică o relație pasională de consiliere a clienților cu privire la nevoia lor de mobilitate, drept pentru care te vei ocupa de vânzarea autovehiculelor din stoc sau după caz vei achiziţiona și evalua autovehicule rulate în funcție de dorințele și nevoile clientului.

Pe lângă procesul de vânzare, una din atribuțiile tale va fi să oferi suport și consliere cu privire la modalitățile de finanțare și vei ajuta potențialii clienți în procesul de întocmire a dosarului de finanțare.

Dar tu știi cel mai bine că nu tot timpul clienții sunt cei care vin înspre tine, tocmai de aceea menținerea și dezvoltarea bazei de date cu clienți este un punct important în munca ta.

Realizarea target-ului lunar / trimestrial de vânzări nu ar trebui să îți fie o atribuție necunoscută și sincer pe noi nu ne-ar deranja dacă ai fi ambițios și ți-ai depăși limitele.

Nu te descuraja, munca în echipă pe care o vei face împreună cu colegii conform cerințelor managerului, va fi înspre binele rezultatelor tale și ale echipei.

Monitorizarea activității concurenței pe piață să nu uităm că sunt și alți jucători puternici în jurul nostru.

Nu te mai reținem, așa că îți oferim :

Pachet salarial atractiv (salariu fix si bonusuri in funcţie de performante).

Pachet de beneficii suplimentare care include servicii medicale premium, diverse prime, card de angajat cu anumite discounturi și alte surprize.

Sustinere din partea companiei in dezvoltarea personala si profesionala.

Mediu de munca placut si dinamic.

Pentru mai mult suspans, lasă-ne CV-ul tău.

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular