Specialisti produse proaspete
cora
Pantelimon, RO
3 zile în urmă

macelari, brutari, patiseri-cofetari, bucatari)

Ce ai de facut : prepari produsele proaspete din sortimentatie respectand retetele de productie, asiguri respectarea normelor de igiena in procesul tehnologic.

Verifici produsele din punct de vedere calitativ si cantitativ inainte de scoaterea la vanzare, asiguri necesarul de materii prime necesare productiei, te asiguri de expunerea corespunzatoare produsele pe raion in acord cu nevoile clientilor.

Calificarea in domeniu este un real avantaj!

Ce iti oferim : un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile.

Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile / saptamana, 1-2 weekenduri / luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.

Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular