Coffee Sales Advisor part time (6h) - AFI MALL
NESTLE ROMANIA S.R.L.
Bucuresti
1 zi în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Dacă ești iubitor de cafea premium, pasionat de ceea ce faci, pui mereu clientul pe primul loc și te simți confortabil să lucrezi cu un brand renumit, atunci ai toate atributele necesare pentru a avea succes.

Vei fi recompensat cu un salariu fix intre 1550 lei si 1700 lei net in functie de experienta anterioara pentru un program part-time 6h / zi), la care se adauga un bonus lunar de pana la 30% din salariul net, calculat in functie de performantele tale.

In plus, vei beneficia de tichete de masa lunar si asigurare medicala privata.

Descrierea jobului

Oferim o poziție part-time (30h / săptămână, 6h / zi și 1 ora pauză de masă) pentru boutique-ul nostru situat în mall-ul AFI.

Turele sunt flexibile în conformitate cu programul de funționare al mall-ului (intre ora 9 : 30 si 22 : 30, de luni până duminică), cu 1 / 2 weekenduri libere pe luna.

Descrierea Postului

În Nespresso vei avea șansa de a evolua și de a-ți atinge potențialul, deoarece susținem oamenii care gândesc diferit, sunt pregătiți să evolueze, își depășesc limitele și demonstrează creativitate în tot ceea ce fac.

O zi obișnuită ar decurge astfel...

 • Începi ziua cu aroma Nespresso preferată
 • Oferi cele mai bune servicii clienților noștri
 • Îți atingi obiectivele personale și profesionale
 • Preiei și procesezi comenzile membrilor Nespresso, prezentând toată gama noastră de produse
 • Oferi informații noilor clienți despre produsele și serviciile Nespresso
 • Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular