Sales Shop Assistant
Hrana Naturala
Bucureşti, Bucureşti şi Ilfov
4 zile în urmă
source : Jooble

Conceptul Hrană Naturală a luat ființă în vara anului trecut, timid, dar cu speranțe și încredere. Prețuim sănătatea și suntem în permanentă căutare de produse curate, proaspete și gustoase.

Suntem în creștere, iar satisfacția și nevoile clienților ne determină să fim permanent în competiție cu noi înșine. Primul pas a fost făcut în mediul online, dar pentru că ne dorim să acordăm mai mult timp prezentării produselor și valoare acestora, suntem aproape de a deschide punctul de prezentare la raft și vânzare de produse în magazinul fizic, pentru care depunem eforturi să îl inaugurăm la începutul lunii viitoare.

Eu sunt Cristiana și îmi doresc să încheg o echipă de oameni care pun accent pe valoare, respect și responsabilitate.

Salariul oferit va fi pe măsura așteptărilor conform descrierii jobului de mai jos. În plus, toți membrii echipei vor beneficia de reduceri semnificative de preț aplicate produselor achiziționate pentru consum propriu.

Calități : inteligent (gândire logică și analitică), integru, responsabil, spirit tânăr, entuziast, amabil, calm, serios și sociabil.

Responsabilități :

 • recepționarea mărfurilor conform facturilor și a comenzilor plasate;
 • semnalarea în scris a neregulilor semnalate după recepționarea mărfurilor;
 • preluarea comenzilor de la clienți (telefon, email, site, fizic în magazin);
 • pregătirea pachetelor de produse pentru clienți conform comenzilor plasate;
 • aranjarea mărfurilor la raft;
 • verificarea și marcarea preturilor la raft;
 • verificarea periodică și semnalarea insuficienței stocurilor;
 • cunoașterea produselor și utilitatea acestora;
 • eliberează bonurilor de casă și facturare.
 • Dacă stilul tău se potrivește unei echipe antrenante și îți dorești ca implicarea ta proactivă să fie apreciată, te aștept la viitorul tău loc de muncă, acolo unde vom împărți spațiul, prânzul, zâmbete, cu respect și suport reciproc.

  Pentru detalii, am rugămintea să mă contactați telefonic la numărul 0730 279 845. Dacă sunați prin recomandare, nu ezitați să precizați sursa.

  Pe jobssup.com aplici în 10 secunde, fără înregistrare!

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular