Muncitor Necalificat
BC INOX INDUSTRIE
Ilfov
‎în urmă cu 12 ore
source : Infomunca

Job details - Romania

Job description - Romania

Cautam o persoana necalificata, caruia ii place sa presteze lucru manual, slefuit, il putem forma in cadrul fabricii noastre.

Suntem o fabrica ce producem mobilier Horeca inoxLucram 4 zile pe saptamana 10 ore pe ziSalariul este intre€ net / luna, contract de munca pe durata nedeterminata.

Se acorda tichete de masa in valoare de 15 lei / zi de munca5 saptamani de concediu de odihna / pe an lucrat.Punem la dispozitie un mijloc de transport de la Metro Pacii pana la fabrica, iar seara de la Fabrica pana la Metro Pacii.

Requirements

Persoana pe care o cautam ar trebui sa indeplineasca urmatoarele cerinte : Persoana dornica sa invete lucruriDinamicaSa se implice in cadrul activitatiiCautam o persoana care adora lucrul in echipaSuntem o echipa mica, dar unica, pe piata din Romania de aproape 5 ani.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular