Logistician achizitii operative Sibiu
Siemens
Sibiu, Sibiu, Romania
3 zile în urmă

SIMEA Sibiu este specializata in producţia de subansamble si componente electronice si electrice, confectionare de cabluri si prelucrari metale, productie de motoare electrice si subansamble.

Ca membra a concernului Siemens, SIMEA Sibiu beneficiază de avantajul cooperarii cu diverse divizii pentru a asigura obtinerea unei calitati de top, a solutiilor inovative si a preturilor competitive pe plan international.

er Testing and Measuring TechnologyTesting and Measuring Technology Logistician achizitii operative SIBIU Noul rol provocator si orientat catre viitor Lansare comenzilor de materii prime catre furnizori.

Mentinerea contactului permanent cu furnizorii de materii prime. Urmarirea termenelor de livrare. Urmarirea stocurilor si a necesarului de materiale Calificarile solide si relevante : Studii superioare incheiate.

 • Experienta relevanta in activitati de logistica. - nivel avansat; Abilitati de organizare si planificare a activitatii, gandire analítica;
 • Capacitate de comunicare si negociere verbala si scrisa; Bune cunostinte de operare PC (MS Office); Cunostinte SAP. Make your mark in our exciting world as Siemens! Diversity at Siemens is our source of creativity and innovation.

  Having different types of talent and experiences makes us more results-oriented and better prepared to respond efficient to the demands of the Society.

  Therefore, we value the candidates that reflect the Diversity that we enjoy in our Company. Organization : Digital Industries Company : SIMEA SIBIU S.

  R.L. Experience Level : Experienced Professional Job Type : Full-time

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular