Ofiter Telesales ING Office Costin Georgian
ING Group
Bucuresti, Romania
2 zile în urmă

Descopera ING Bank ING Bank Romania functioneaza ca o banca universala, servind toate categoriile de clienti prin cele trei divizii specializate : Wholesale Banking, Mid Corporate si Retail Banking.

Infiintat de oameni cu aspiratii inalte si spirit vizionar, ING continua sa atraga oameni de acelasi calibru : oameni cu initiativa, optimism si deschidere fata de schimbare.

Inainte de a fi o banca, suntem o companie care se defineste prin viziunea, valorile si echipa sa. Vino alaturi de noi! Misiunea ta : Sa fii un ambasador al produselor si serviciilor ING Bank dedicate clientilor.

 • Ce faci de fapt in rolul de Ofiter Telesales ING Office? Contactezi telefonic clientii in scopul promovarii produselor si serviciilor bancare ale ING Bank;
 • Facilitezi intalnirile colegilor din front office cu clientii abordati;Inregistrezi / actualizezi informatiile primite de la clientii nostri in programele ING;
 • Participi activ la realizarea target-ului de vanzari si la atingerea obiectivelor calitative; Daca stii despre tine ca : Esti student sau masterand si iti doresti sa iti dezvolti cariera in domeniul bancar;
 • Relationezi si comunici foarte bine cu oricine;Inveti repede lucruri noi si te adaptezi usor la schimbari;Iti place interactiunea cu clientii si ai putere de convingere.

  Vino alaturi de noi. Te asteapta : Oameni entuziasti si veseli gata oricand sa te ajute;Acces la un pachet complet de informatii din Banking;Program flexibil.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular