Operator call center
Image Media Communications
București
3 zile în urmă
source : Infomunca
 • București
 • Candidatul trebuie : - sa știe să utilizeze calculatorul, internetul, Word și Excel- sa aibă cunoștințe de limbă engleză- sa învețe repede lucruri noi RESPONSABILITĂȚI : - preluarea apelurilor telefonice și email-urilor în mod corect și coerent gramatical- procesarea comenzilor și precomenzilor- preluarea de garanții și retururi- mentinerea ordinii spațiului de lucru- atentie si amabilitate cu oamenii din jur

  Requirements

  PROGRAM DE LUCRU : - programul de lucru va fi L-V : 09-17 uneori sâmbăta . Punctul de lucru este situat în București, sector 2, str.

  Portile de Fier. SALARIU : - va fi stabilit în funcție de potentialul și de valoarea pe care o aduci companiei. BENEFICII SUPLIMENTARE : - Vei lucra într-un mediu foarte plăcut și curat- colegi de lucru tineri si entuziasti- posibilitatea de a avansa în funcție și de a conduce la rândul tău echipa.

 • posibilitatea de a te educa și de a crește pe plan personal și profesional Nu aplica daca nu te regasesti in caracterizarea de mai sus.
 • Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular