Operator Vanzari Polivalent - Cluj Iulius
Auchan Romania
CLUJ-NAPOCA
40 zile în urmă

Responsabilități

 • Aranjeaza produsele in raft si raspunde de alimentarea permanenta a raionului;Lipeste etichete si coduri de bare pe produsele receptionate;
 • Cunoaste magazinul si produsele din zona sa de responsabilitate.Scaneaza produsele si incaseaza mijloacele de plata.Tine evidenta incasarilor si a mijloacelor de plata.

 • BENEFICIITraining adaptat postului;Posibilitatea dezvoltarii profesionale in cadrul companiei;Pachet atractiv de beneficii;
 • Mediu de lucru dinamic si motivant.

  Profilul candidatului

  Studii medii absolvite. Vei invata pas cu pas ce vei avea de facut; nu este necesara experienta intr-o functie similara.

  Daca esti o persoana dinamica, cu initiativa, comunicativa, cu spirit de echipa si vrei sa faci parte din marea familie Auchan, trimite-ne CV-ul tau.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular