Spécialiste MAP Energétique (F/M)
Groupe Renault
Titu, FR
2 zile în urmă

Job Description

Responsabilitati / Sarcini :

Planifica cu eventuala asistenta a referentului si / sau a pilotului de pol (PdP) / Local Technical Leader (LTL) meserie, activităţile din responsabilitatea sa in coerenta cu planningul proiect si raportează nivelul de avansare.

Realizeaza, testeaza, implementeaza şi modifica sistemelor informatice, software control motor respectând constrângerile celorlalte prestaţii, asigurând totodată trasabilitatea..

Realizeaza rapoartele de încercare si validare (FE fise de încercare / validare) destinate clienţilor PFE / PFS / CPVS si RAC.

Realizeaza si transmite către Managerul de proiect informatic(PFE) dosarul de sinteza a jalonului (Dossier Synthèse Jalon DSJ) si de sfârşit de reglaj (Dossier Fin de MAP DFM).

Participa si contribue la intalnirile de Revue de Calibration organizate de către Inginer de sistem in informatica ( RAC).

Participa la reuniuni de avansare proiect organizate de catre Managerul de proiect informatic (PFE)

Participa la Reuniunile Meserie organizate de Referentul si / sau PdP / LTL meserie, participa la redactarea procedurilor de MAP

Urmăreşte utilizarea mijloacelor de încercare, in raport cu standardul autorizat, alertează Seful de UEL si / sau pilotul de pol in cazul in care se prevede o depăşire a capacitatii mijloacelor de incercare / validare si stabileşte cu ajutorul sau un eventual plan de acţiune.

Asigura asistenta pentru celelalte centre de încercări in cazul solicitării Referentului

Se asigura ca sunt disponibile suporturile si mijloacele de incercare / validare inaintea demararii unei campanii

Aplica standardele meseriei (in concordanta cu referintele PdP / LTL si CTL ale prestatiei), participa la evolutia acestora si dezvolta noi standarde

Profil cautat :

 • Absolvent / (ă) de studii superioare cu profil tehnic ( de preferat specializarea Autovehicule rutiere, Transporturi , Mecanică, Mecatronică, Electrotehnică);
 • Cunoștinţe generale în domeniul auto, motoare și cutii de viteze (procese și caracteristici ale motoarelor cu ardere internă / calculul și construcţia motoarelor cu ardere internă);
 • Cunoștințe de bază privind sistemele de control și componentele electrice (senzori și actuatori);
 • Implementarea și reglarea regulatoarelor PID și Fuzzy,reprezintă un avantaj;
 • Cunoașterea bibliotecii Simulink / Matlab (inţelegerea blocurilor Simulink), reprezintă un avantaj;
 • Experienţă în realizarea încercărilor și experimentelor folosind dual scan, termoscan, ETAS, MDA / Inca;
 • Competențe lingvistice : Engleză (nivel mediu / avansat) sau Franceză (nivel mediu / avansat);
 • Permis de conducere;
 • Abilităţi de comunicare, de lucru în echipă și în transvers; gândire structurată, capacitate de analiză și sinteză.
 • Job Family

  Research & Development

  Renault Group is committed to creating an inclusive working environment and the conditions for each of us to bring their passion, perform to the full and grow, whilst being themselves.

  We find strength in our diversity and we are engaged to ensure equal employment opportunities regardless of race, colour, ancestry, religion, gender, national origin, sexual orientation, age, citizenship, marital status, disability, gender identity, etc.

  If you have a disability or special need requiring layout of the workstation or work schedule, please let us know by completing this form.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular