DISPECER
Andy's Pizza S.R.L.
Bucuresti, Romania
5 zile în urmă
source : MyNextJob

Restaurantele LA PLACINTE cauta un coleg pentru pozitia de Dispecer / operator local.

Ce trebuie sa faci?

Sa verifici pachetele trimise spre livrare, sa organizezi cat mai eficient activitatea livratorilor pentru comenzile preluate, sa intocmesti itinerariul cel mai scurt intre clienti, sa cunosti foarte bine produsele companiei, sa mentii o comunicare permanenta cu livratorii privind locul, tipul marfii, referinte etc

Ce iti oferim?

 • Un contract de munca pe perioada nedeterminata;
 • Un venit lunar pe masura eficientei muncii tale, compus din salariu fix, bonus si alte venituri, program flexibil in ture astfel incat sa poti sa te si bucuri de familie sau hobby-urile tale, o echipa tanara, dinamica in care ai posibilitati de pomovare.

  CE NE DORIM?

  Sa ai o atitudine pozitiva si sa gasesti mereu solutii constructive, sa poti sa te integrezi si lucrezi eficient impreuna cu colegii tai, sa ne reprezinti cu succes in fata clientilor.

  Poti sa ne trimiti un CV pe aceasta platforma de joburi si noi te vom contacta telefonic.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular