European Payroll Coordinator
Ftserussell
Bucharest, Romania
1 zi în urmă

242310 Analist sisteme salarizare

Titularul acestui post va raporta către specialistul responsabil cu salarizarea la nivel european. Candidatul va contribui la îndeplinirea mai multor obligații privind salarizarea personalului român, pentru angajații români din cadrul Bursei de valori din Londra.

Salarizarea unui număr de 128 de angajați, care este așteptat să crească la 250 până la finalul anului 2019, este prelucrată în fiecare lună.

Aceasta este prelucrată de Smartree, furnizorul nostru de servicii de gestiune a salarizării.

Candidatul va sprijini de asemenea echipa britanică responsabilă cu salarizarea, în ceea ce privește prelucrarea datelor în cadrul serviciului britanic de salarizare care se ocupă cu plata a circa 1700 de angajați lunar, precum și în cadrul serviciului francez de salarizare care are în responsabilitate 1 singur angajat.

România

Raportarea de la sistemele informatice de resurse umane (SIRU) (zi lucrătoare) pentru stabilirea și prelucrarea modificărilor survenite în cadrul personalului, precum personalul nou-venit și cel care pleacă, cel care se transferă, costurile salariale, modificările din cadrul centrelor de cost.

Modificările aduse datelor cu caracter personal, precum modificări de adrese, modificări ale detaliilor bancare etc., colaționarea și prelucrarea evidențelor temporale (absență, la chemare, solicitări de ore suplimentare și bonuri de masă)

Prelucrarea declarațiilor salariale și fiscale, a declarațiilor fiscale privind persoanele dependente, a declarațiilor privind persoanele dependente incluse în asigurarea de sănătate și a scutirilor de impozite.

Conlucrarea cu echipa de mobilitate globală pentru a prelucra calculele sistemului de salarizare paralel pentru călătorii noștri internaționali.

Colaborarea cu echipa noastră de recompense și beneficii pentru a prelucra deducerile medicale colective și contribuțiile pentru pensii.

Pregătirea plăților pentru impozitele pe venit, asigurările sociale și fondurile de pensii, colaborând cu echipele interne de finanțe pentru a asigura plățile prompte către autorități.

Raportare la final de lună pentru departamentul de Finanțe și ajutor în abordarea întrebărilor transmise de către angajați, care sunt prezente într-un volum mic.

Franța și Marea Britanie

Respectarea procedurilor de operare standard (POS) pentru pregătirea datelor pentru serviciul britanic de salarizare. Acestea includ noi angajați, persoane care au renunțat, modificări salariale, modificări ale costurilor centrale, modificări ale adreselor, modificări ale detaliilor bancare, fișiere cu orele suplimentare, care vor fi prelucrate de către echipa britanică și de partenerul nostru de servicii de salarizare, ADP.

Absența personalului francez și orice modificări ale datelor fixe transmise direct furnizorului francez de servicii de salarizare, validând datele de ieșire.

People are at the heart of what we do and drive the success of our business. Our colleagues thrive personally and professionally through our shared values of Integrity, Partnership, Innovation and Excellence are at the core of our culture.

We embrace diversity and actively seek to attract people with unique backgrounds and perspectives. We are always looking at ways to become more agile so we meet the needs of our teams and customers.

We believe that an inclusive collaborative workplace is pivotal to our success and supports the potential and growth of all colleagues at LSEG.

A career with London Stock Exchange Group offers you the opportunity to be at the centre of the financial community. As well as competitive salaries and a range of attractive benefits, we maximise each employee’s potential through personal development plans, training, coaching and mentoring.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular