Revenire anunţ privind concursul organizat în vederea ocupării funcţiei de şef birou la Biroul Tehnică Operativă din cadrul Brigăzii Operaţiuni Speciale București – Direcţia Operaţiuni Speciale - Inspectoratul General al Poliției Române, poziţia 171 din statul de organizare al unităţii, cu personal recrutat din sursă internă
Politia Romana
Bucureşti, Romania
6 zile în urmă

A N U N Ţ

Urmare corespondenței Direcției Operațiuni Speciale nr. 870.763 din data de 13.11.2018, se revine în parte la anunțul de concurs nr.

83.960 / 12.11.2018 privind ocuparea funcţiei de şef birou la Biroul Tehnică Operativă din cadrul Brigăzii Operaţiuni Speciale București Direcţia Operaţiuni Speciale -

Inspectoratul General al Poliției Române , poziţia 171 din statul de organizare al unităţii, cu personal recrutat din sursă internă, în sensul că, în tematica recomandată se introduce la Capitolul I noțiuni generale și punctul Codul controlului intern managerial al entităților publice , iar bibliografia va cuprinde și Ordinul secretarului general al Guvernului nr.

600 / 2018 privind aprobarea Codului controlului intern managerial la nivelul entităților publice.

Step 2
Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular