Angajam urgent in Oradea - OPERATORI MASE PLASTICE
REINERT KUNSTSTOFFTECHNIK SRL
Oradea
2 zile în urmă
source : Infomunca
 • Romania
 • Angajam urgent OPERATORI MASE PLASTICE, cu sau fara experienta. OFERTA FINANCIARA : SALARIU MOTIVANT, in functie de calitatea muncii prestate.

  BONURI DE MASA DECONTARE TRANSPORT Prime lunare, bonusuri, majorari salariale bazate pe performanta AVANTAJE : Conditii de lucru la standarde europene, intr-o echipa tanara.

 • Mediu de lucru placut, munca usoara - Instruire la locul de munca Posibilitati de dezvoltare si evolutie profesionala Program de lucru in 3 schimburi
 • Requirements

  Postul nu necesita experienta in domeniu, oferim instruire la locul de munca.Cautam persoane serioase, harnice, responsabile.

  Varsta minima : 18 aniNivel de studii : minim 8 claseDexteritate, atentie la detalii. Contact : CV-urile se pot depune la sediul firmei REINERT din Oradea, str.

  Petre Carp, nr. 18 (in Parcul Industrial, Calea Borsului - al doilea sens giratoriu).

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular