Ofiter recuperare prin Vizite Bucuresti- lfov- Ialomita
Raiffeisen Bank
Bucuresti
‎în urmă cu 6 ore
source : EJOBS GROUP

Permis categoria B

Minim 1 an experienta bancara / experienta recuperari pe teren

Experienta in relationarea cu clientii

Abilitati de organizare, planificare si prioritizare

Descrierea jobului

Efectuarea de vizite pe teren in vederea obtinerii promisiunii de plata , respectand procedurile si regulile interne de lucru.

Utilizarea informatiilor necesare din bazele de date existente pentru informarea corecta a clientilor debitori existenti in strategia de lucru (PF si Micro).

Consultarea altor baze de date pentru identificarea unor modalitati noi de contact a clientilor debitori, altele decat cele inregistrate in evidentele bancii.

Inregistrarea concluziei vizitei efectuate in baza de date a clientilor debitori, potrivit procedurilor interne de lucru.

Efectuarea de propuneri de instituire hold-uri, blocari facilitati de credit si retrageri din disponibilul existent pentru acoperirea restantelor.

Efectuarea de oferte de reducere / restructurare a datoriilor inregistrate, in baza criteriilor de eligibilitate stabilite.

Preluarea apelurilor primite de la clientii din portofoliu si negocierea sumelor restante.

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular