Vodafone Shared Services Romania - oportunitate de cariera pentru vorbitorii de limba italiana
Open Doors Marathon
BUCURESTI, Romania
6 zile în urmă
source : BuzzJob

Oportunitate cariera : PENTRU VORBITORII DE LIMBA ITALIANA

Vodafone Shared Services Romania

Vorbesti fluent limba italiana?

Vrei sa te alaturi unei companii globale, recunoscuta pentru creativitate si inovatie?

Îti doresti colegi alaturi de care sa te bucuri de realizarile tale, în fiecare zi?

Vodafone Shared Services Romania recruteaza vorbitori de limba italiana pentru pozitiile deschise din cadrul echipei de Customer Operations.

O cariera în Vodafone Shared Services Romania te va antrena în comunicare si, în acelasi timp, te va ajuta sa întelegi asteptarile si nevoile clientilor Vodafone.

Vei avea oportunitati de dezvoltare catre alte arii din organizatie, care sa se potriveasca cu aspiratiile si preferintele tale.

Ai posibilitatea sa te alaturi unei companii care pune accentul pe dezvoltarea angajatilor si satisfactia ta profesionala, oferindu-

ti beneficii precum : asigurare de viata, asigurare medicala, servicii stomatologice, bonuri de masa / card combustibil, voucher pentru achizitionarea unui telefon, reduceri la cluburi de sport / fitness si multe altele.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular