Programator ASP.NET
Academia de HR
Bucureşti
2 zile în urmă
source : Jobber

Academia de HR recrutează pentru Clientul său, companie de IT de succes care realizează soluții complexe cu precădere pentru domeniul medical (sector aflată în plină creștere și cu un potențial uriaș pentru viitor).

Soluțiile de eHealth și eBusiness ale companiei se adresează cu precădere instituțiilor medicale private sau publice și contribuie în mod substanțial la îmbunătățirea performanței acestora în mediul ultra-dinamic în care trăim, prin informatizarea și integrarea tuturor fluxurilor de activitate ale clienților (componenta medicală, planificare financiară, managementul resurselor materiale și umane, etc.).

Domeniul medical este unul strategic pentru societate, astfel încât, impactul acestor soluții se reflectă până la urmă în calitatea vieții pacienților.

Compania a acumulat prin specializare pe aceste sector foarte multă experiență specifică fapt ce se regăsește în expertiza și know-how-ul echipei, în înțelegerea nevoilor clienților și în capacitatea de inovare (esențială pentru acest domeniu).

Pentru realizarea soluțiilor sale compania folosește o gamă variată de limbaje de programare și medii de dezvoltare, iar echipa existentă (numeroasă) este una de top (fapt ce se traduce în valoare adăugată).

Urmare a numeroaselor proiecte de succes realizate până în prezent dar și datorită contextului curent în care preocuparea pentru sănătate este mai acută ca niciodată, compania se află în plină dezvoltare și caută noi colegi care să se alăture proiectelor inovative, transformaționale și de mare impact pe care le are în portofoliu.

 • Cerinte tehnice : Absolvent / a a unei facultati de profil (Informatica / Cibernetica / Automatica si Calculatoare);
 • Experienta in dezvoltarea de aplicatii.NET / ASP.NET;
 • Cunostinte foarte bune de ASP.NET, C#, CSS;
 • Cunoasterea limbajului HTML si a cel putin, unui limbaj descripting (JavaScript; JQuery);Cunostinte avansate de Microsoft SQL Server;
 • Bune cunostinte legate de arhitectura si logica bazelor dedate;
 • Cunoasterea conceptului de versionare a proiectelor.

  Descrierea jobului

  Rolul principal : În acest rol, veți participa la dezvoltarea și implementarea unui produs complex care vizează eficientizarea proceselor pentru companii din domeniul medical.

  Produsul este dedicat companiilor private sau publice.

  Vei face parte din procesul decizional care vizează arhitectura și funcționalitățile produsului final.

  Vei avea șansa de a înțelege procesele de afaceri ale companiilor mari, lucrând împreună cu clientul și consultanți cu o bogată experiență în domeniu.

  Responsabilitati :

 • Asigura implementarea cerintelor de dezvoltare a produselor software, ale companiei si grupului, la nivelul de calitate si in timpul agreat in cadrul proiectului;
 • Proiecteaza, implementeaza si testeaza solutiile tehnice;
 • Dezvolta prototipuri pentru noile reglementari / functionalitati;
 • Contribuie la cresterea calitatii produselor software;
 • Contribuie la implementarea standardelor de scriere a codului;
 • Aplica eficient si responsabil procedurile si tehnicile de programare

  Beneficii :

  Vei lucra împreună cu o echipă de programatori talentați. O echipă dinamică, motivată și experimentată

  Vei avea ocazia să realizezi aplicații software cu impact pentru un domeniu de mare viitor (domeniul medical)

  Vei fi implicat în toate etapele procesului de dezvoltare, lucrând împreună cu echipa ta la înțelegerea cerințelor și oferind soluții de calitate pentru clienții

  Autonomie și independență

  Vei putea acumula o experiență relevantă pentru domeniul medical, astăzi domeniu strategic

  Alocarea imediată pe proiect + suport inițial

  Mediu de lucru profesional, plăcut și dinamic.

  Distracție și cultură inspiratoare.

  Program flexibil

  Pachet salarial atractiv

  Facilități salariale suplimentare : abonament clinică medicală, team building și petrecere anuală, o zi în plus de concediu pentru fiecare an petrecut în companie, supliment financiar pentru ziua de naștere

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular