Operator roboți industriali, CljP
Bosch España
Cluj, Jucu, ro
6 zile în urmă

Descrierea companiei

La Bosch, ne pasă de tine, de afacerea noastră și de mediul înconjurător.

La Cluj, Bosch a înființat o fabrică de electronice pentru industria automotive. Încă de la deschidere, în 2013, compania a dezvoltat produse de înaltă calitate și soluții inovatoare pentru clienții internaționali.

Portofoliul prezintă unități electronice de control pentru siguranță în trafic și confort în timpul conducerii. În plus, fabrica produce unități electronice de control pentru sistemul de propulsie eBike, conceput pentru a inspira comportamentul nostru în materie de mobilitate.

Ne dezvoltăm împreună într-un loc unde colegii noștri pot descoperi noi direcții și se pot reinventa, cu multe modalități de lucru și zone de explorat.

Prin utilizarea tehnologiei de ultimă generație și a soluțiilor Industriei 4.0, optimizăm procesele de producție și logistică.

Suntem independenți de bursa de valori și dedicați fundației Robert Bosch; societatea, mediul înconjurător și generațiile viitoare beneficiază în mod direct de succesul nostru.

Ne bucurăm de avantajele unui program care permite echilibrul între viața profesională și cea personală și de pachete de recompense care se potrivesc fiecărui stil de viață.

Pentru cei care își doresc provocări profesionale sau personale, oferim acces la centrul nostru de training, conceput atât pentru angajați, cât și pentru studenții din cadrul sistemului educațional dual.

Ne inspirăm reciproc pentru un prezent mai bun, într-un mediu definit de diversitate și cu valori solide : deschidere spre cooperare, respect și încredere.

Prin intermediul parteneriatului nostru cu universitățile locale, oferim condiții de muncă inspiratoare și ne implicăm în proiecte sociale, lucrăm pentru un viitor mai bun.

Promisiunea față de angajații noștri este fermă : ne dezvoltăm împreună, ne bucurăm de munca noastră și ne inspirăm unii pe ceilalți.

Alătură-te nouă și simte diferența!

Work #LikeABosch

Descrierea locului de muncă

Compania Robert Bosch recrutează un număr de 150 de tehnicieni-operatori, fără experiență, pentru fabrica din localitatea Jucu, județul Cluj.

Personalitate :

 • Ești o persoană cu bune abilități de organizare și concentrare și capabilă să respecte termenele limită;
 • Îmbunătățirea și dezvoltarea sunt principiile care stau la baza modului tău de gândire;
 • Ești o persoană cu atitudine pozitivă;
 • Ești o persoană pasionată.
 • Informații suplimentare

  Beneficiile #LikeABosch :

 • 25 de zile de concediu - susținem echilibrul între viața personală și profesională;
 • Acces la cantina modernă din incinta fabricii, care oferă meniuri diversificate la prețuri subvenționate ;
 • Asigurare medicală privată - sănătatea asociaților Bosch reprezintă o prioritate pentru noi;
 • Beneficii flexibile Pe lângă salariul de bază, îți oferim un buget lunar într-un cont de beneficii prin care poți achiziționa diverse servicii sau produse;
 • Bonus anual de performanță ;
 • Ateliere interne de dezvoltare dispunem de programe locale de dezvoltare ;
 • Condiții de lucru inspiraționale cel mai plăcut loc de a lucra.
 • Programează-te la numărul de telefon : 0799 099 090 . Te așteptăm!

  https : / / www.facebook.com / boschromania / videos / 3259924087370451 /

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular