ADMINISTRATOR DE RETEA
SC KOBER SRL
Bacau
‎în urmă cu 20 ore
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

 • studii superioare finalizate de calculatoare sau informatica;
 • minim 2 ani de experienta intr-o activitate similara;
 • cunostinte avansate de administrare retele Windows, Servere Windows si networking;
 • cunostinte de administrare baze de date Oracle, Microsoft SQL, Sybase
 • cunostinte despre securitatea calculatoarelor şi a reţelelor, gestiunea serviciilor de reţea, infrastructură și servicii pentru rețele mobile;
 • cunostinte avansate despre masini virtuale si infrastructura virtuala (Vmware, Hyper-V, VirtualBox)
 • Descrierea jobului

  Securitatea calculatoarelor şi a reţelelor, gestiunea serviciilor de reţea, infrastructură și servicii pentru rețele mobile.

  RECRUTAM din Piatra Neamt, Tg. Neamt, Roman si Bacau

  Nota de informare privind datele cu caracter personal

  Prin transmiterea CV-ului dvs., intelegem ca sunteti de acord ca datele dvs. personale incluse in acest document, sa fie prelucrate de biroul de resurse umane al SC KÖBER SRL in scopul bunei derulari a procesului de selectie a candidatilor pentru pozitiile publicate pe acest site.

  SC KÖBER SRL isi asuma raspunderea pentru protectia deplina a datelor dvs. personale si se obliga sa nu transmita aceste date unei terte parti fara acordul dvs.

  In cazul in care profilul dvs. nu se califica pentru o selectie la o pozitie la care ati aplicat, datele dvs. personale vor fi pastrate doar pana la finalizarea procesului de recrutare, pentru o perioada de maxim 3 luni, conform politicii noastre de retentie a datelor candidatilor.

  Aceasta politica nu exclude sansa dvs. de a aplica la orice alta pozitie devenita disponibila și anuntata pe site-urile de recrutare.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular