Asistent manager
Adina Rujan
Cluj Napoca
‎în urmă cu 2 ore
source : Infomunca

Job details - Cluj Napoca

Job description - Cluj Napoca

Responsabilitati-participarea la intalnirile de afaceri-primirea vizitatorilor si preluarea apelurilor telefonice-redactarea si expedierea corespondentei-

desfasurarea activitatilor de receptie si protocol-redactarea cererilor si ofertelor-cautarea si selectarea furnizorilor pentru diverse necesitati (ex.

transportatori) Activitatea se va desfasura intr-un mediu placut si dinamic, cu personal tanar si dornic de dezvoltare, iar pachetul salarial este unul atractiv.

Daca detii caracteristicile mentionate mai sus si ti-ar placea sa beneficiezi de posibilitatea de a avansa in cariera, aplica cu incredere si trimite-ne CV-ul tau!

Requirements

 • abilitati organizatorice si administrative-abilitati bune de comunicare si relationare in lb. romana si engleza-studii superioare-
 • persoana deschisa, amabila, persuasiva

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular