Manager de cont
Auchan
BUCURESTI
‎în urmă cu 3 ore

Manager de cont

 • Post : Manager de cont
 • Departament : Produs
 • Orașe : BUCURESTI
 • Disponibil de la : 16 ianuarie 2020
 • Responsabilități

  Misiunea Managerului de cont este una transversala la nivel de organizatie si urmareste colaborarea stransa cu colegii din Marketing, E-Commerce, IT si Achizitii.

  Principale responsabilitati : - monetizarea datelor despre produse si a tendintelor de consum, a canalelor de comunicare in reteaua Auchan- construirea si mentinerea unei puternice relatii de colaborare cu furnizorii alocati- identificarea nevoilor de business ale furnizorilor si adaptarea propunerilor venind in intampinarea acestora- negocierea conditiilor de colaborare, a contractelor, a termenului de plata, asigurand rentabilitatea portofoliului de furnizori- propunerea unor strategii de promovare a serviciilor de marketing intr-o maniera inovativa.

  Profilul candidatului

  Studii superioare absolviteCunostinte operare PC MS Office nivel avansatCunostinte de limba engleza nivel avansat; limba franceza reprezinta un avantajMinim 3 ani experienta in retailAbilitati de negociere si o buna orientare catre clientAbilitati excelente de comunicare, gandire logica si procesuala, atitudine proactivaOrientare catre rezultat, autenticitate, curiozitate.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular