Electricieni, Mecanici, Operatori CNC si Operatori Productie
Bosch Group
Blaj, Alba, RO
‎în urmă cu 17 ore

Company Description Fabrica Bosch din Blaj și-a început activitatea în anul 2007, deservind sectorul tehnologiei industriale.

La Blaj, Bosch produce din 2012 şi componente pentru industria auto : o gamă largă de senzori precum și componente electronice pentru grupul motopropulsor.

Tot la Blaj, compania implementează soluții de industrie 4.0, precum si sisteme de monitorizare a producției și soluții inteligente pentru sudura cu laser.

Unitatea s-a dezvoltat într-un ritm accelerat în decursul anilor. Mai mult, fabrica Bosch din Blaj este una dintre cele trei fabrici Bosch din Europa unde se produc senzori de noxe, o componentă esențială a inovației revoluționare aduse de companie în sfera tehnologiei diesel, și una dintre puţinele locații Bosch de pe continent în care se fabrică module electronice pentru cutia de viteze automată.

Ca o recunoaștere a produselor sale de înaltă calitate, fabrica din Blaj a devenit începând din 2020 unitate de producţie coordonatoare la nivel global, pentru senzorii de bataie.

Job Description Compania Bosch Automotive SRL cauta operatori productie, electricieni, mecanici si operatori CNC pentru fabrica de la Blaj.

Responsabilitati : * Reparatii / mentenanta electrica si / sau mecanica* Operare masini CNC* Operare masini in zona de productie (asamblare componente) Qualifications Calificari : * Liceu / scoala profesionala de specialitate- cu atestat* Cunostrinte in hidraulica si pneumatica* Experienta in domeniu este necesara pentru totate posturileAsteptam aplicatia ta fie pe link-ul de mai sus sau la numarul de telefon : *0731-378-258.

 • Additional Information *#LikeABosch beneficii : *25 de zile de concediu pe an : *echilibrul dintre viața profesională și cea profesională este esențial pentru noi, prin urmare vă oferim 25 de zile de vacanță / an.
 • Acces la cantină : *o dietă echilibrată trebuie să conțină cel puțin o masă caldă pe zi, așadar vă oferim opțiunea unui prânz la cantina din incinta fabricii.
 • Pauză de masă *inclusă în program.* *Servicii medicale : *sănătatea este prima prioritate pentru noi, astfel oferim servicii medicale în cabinetul nostru din cadrul companiei și în centrul nostru medical.
 • Bonus de vechime : *se acordă pentru vechimea neîntreruptă din companie ca procent permanent* *Bonus de vacanță : *vă oferim un sprijin financiar pentru a vă relaxa* *Card electronic : *pentru tichete de masă si vouchere pentru ocazii speciale* : *ne place să oferim cadouri celor dragi, prin urmare oferim vouchere pentru Crăciun, Paște, ziua de 8 martie Ziua femeii și bilete cadou pentru ocazii speciale.
 • Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular