ANUNŢ! Suspendare concurs organizat în vederea ocupării funcției vacante de adjunct al şefului inspectoratului de poliţie judeţean I la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iași, prevăzută la poziţia 2 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.
Politia Romana
Bucureşti, Romania
5 zile în urmă

A N U N Ţ

În conformitate cu prevederile Legii nr. 360 / 2002 privind Statutul poliţistului şi ale Ordinului ministrului afacerilor interne nr.

 • 140 / 2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliție ale Ministerului Afacerilor Interne, ambele cu modificările și completările ulterioare;
 • Având în vedere adresa Direcției Generale Management Resurse Umane din M.A.I. nr. 269088 / S3 din 25.11.2019 prin care ne comunică faptul că, ministrul afacerilor interne a aprobat și a dispus suspendarea tuturor concursurilor aflate în desfășurare pentru ocuparea posturilor de conducere vacante,

  Cu data prezentului anunț, se suspendă concursul organizat în vederea ocupării funcției vacante de adjunct al şefului inspectoratului de poliţie judeţean I la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iași , prevăzută la poziţia 2 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular