Menajera part
PROFILES RECRUITMENT
București
7 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - București

Job description - București

Recrutam #menajera pentru familie deosebita. Oferta salariala : 200 lei / zi. Locatie : zona Jolie Ville Hotel Tecadra. Program de lucru part-

time : 2 - 3 zile / saptamana, 8 ore / zi. Atributii : menaj de intretinere in vila, curatenie si calcat. Cerinte post : experienta anterioara reprezinta avantaj, persoana activa, organizata, serioasa, interesata de o colaborare pe termen lung.

Daca esti interesata, te invitam sa ne contactezi telefonic de Luni pana Vineri, intre orele 10 : 00 si 17 : 00, sau aplica direct pe site-

ul nostru, completand CV-ul tau, si te vom contacta noi pentru mai multe detalii. #menaj #curatenie #parttime #recrutare #Baneasa #JolieVille Pentru mai multe informatii si oferte de locuri de munca urmareste si pagina noastra de Facebook.

Iti punem la dispozitie experienta de 15 ani pe piata muncii din Romania.

Requirements

Candidatul ideal pentru noi este o persoana cu experienta anterioara (reprezinta avantaj), persoana activa, organizata, serioasa, interesata de o colaborare pe termen lung.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular