Trainee Inginer
E.ON
Cluj-Napoca, RO
4 zile în urmă

Trainee Inginer

GraduatE.ON, programul pentru absolvenţi, este super-puterea noastră prin care, de mai bine de 14 ani, investim în tineri.

Pe parcursul acestor ani s-au angajat prin acest program peste 140 de trainee, dintre care aproximativ 80% și-au construit mai departe o carieră în cadrul companiei noastre și mai mult de jumătate au ajuns în poziții de specialiști sau de coordonare.

Am pregătit tot ce ai nevoie pentru ca și tu să îți începi aventura : un job stabil cu beneficii atractive, stagii diverse ca să îți dai seama unde te potrivești cel mai bine, plus mentori numai unul și unul.

Îți oferim un program de dezvoltare pe parcursul a 24 de luni în care vei avea ocazia să ne cunoști, să înveți, să explorezi diverse departamente din cadrul companiei noastre și să îți dai seama unde te potrivești tu cel mai bine.

Noi ne vom asigura că vei fi sprijinit pe tot parcursul acestei experiențe.

Vezi mai jos dacă te califici :

 • Căutăm studenți în ultimul an, nivel licență sau master, cu rezultate bune în domeniul tehnic;
 • Domeniile de studiu care se pliază pe așteptările noastre sunt : Energetică, Electrotehnică, Instalații, Ingineria Petrolului și a Gazelor Naturale, Inginerie Economică și specializări conexe;
 • Apreciem în mod deosebit dacă ai interese și activități extracurriculare organizații studențești, voluntariat, sesiuni de comunicări științifice;
 • Ne aşteptăm să ai cunoştinţe bune de Microsoft Office şi limba Engleză;
 • Ne dorim să ai disponibilitatea de a călători și a efectua stagii în diferite orașe din țară;
 • Dacă îți place să lucrezi în echipă, ai abilități analitice excelente și comunici cu ușurință, îți dăm ocazia să pui în practică cunoștințele acumulate.
 • Ce îţi oferim :

 • Contract de muncă pe perioadă nedeterminată și un pachet de beneficii atractiv, inclusiv asigurare medicală privată, pensie privată, primă de vacanță;
 • Mentorat, cursuri, evenimente profesionale, implicare în proiecte;
 • Dacă vei demonstra implicare pe parcursul stagiilor, la finalizarea programului GraduatE.ON îți vei fi pus deja bazele unei cariere de succes în E.ON.4
 • Dacă îndeplinești criteriile mai sus menționate - te invităm să aplici.

  Procesul de recrutare este unul complex și implică mai multe etape de selecție și departajare dar echipa noastră te va sprijini de-a lungul acestui proces.

  E.ON se angajează să asigure egalitatea de șanse și promovează în mod activ diversitatea, egalitatea și flexibilitatea.

  Sumar

  Nr. de referinţă : 111741 Data de început : 01.09.2020 Anunţul expiră la data de : 01.04.2020

  Contact

  Mai multe informaţii despre GraduatE.ON, etapele de recrutare şi experienţele colegilor care au participat până acum la program (de la primele ediţii până la cele mai recente), găseşti aici : .

  Despre noi

  E.ON este mai mult decât oportunitatea de a te bucura în CV-ul personal de reputaţia unui angajator din top global Fortune 500 şi de premizele unei cariere solide, pline de beneficii.

  Este despre apartenenţa la o comunitate energică de colegi cu istorie şi experienţe în industrii diverse, care au în comun forţa, spiritul social, privirea inainte, şi mai ales faptul că te poţi baza pe ei.

  E.ON este pentru cei care vor libertatea de a transforma o industrie şi au capabilitatea de a face ce şi-au propus.

  Ne găseşti aici

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular