Manipulant Marfuri/Picker/ Ambalator depozit
SC VITACOM ELECTRONICS SRL
Cluj Napoca
8 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - Cluj Napoca

Job description - Cluj Napoca

 • Suntem o companie de talie națională, cu experiență de 27 de ani, prezentă pe toate piețele de la cea tradițională la online, importatoare și distribuitoare de produse electrice și electronice, baterii, accesorii IT;
 • De-a lungul timpului am dezvoltat două branduri proprii : WELL și CHROME, cunoscute la nivel național. Am dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum : GP Batteries, Apacer, Konig, Trevi, Valueline, Cyberpower, Maxell, Goobay, NGS, ProsKit, HQ.

 • DESCRIEREA POSTULUI : . Scoaterea marfurilor din gestiune pentru livrare pe baza documentelor specifice;
 • Pregatirea marfii pentru Showroom
 • Ambalarea pe banda dupa facturare
 • Mentinerea si pastrarea ordinii din depozit BENEFICII : Salariu motivant +tichete de masa; Bonusuri de performanță in functie de realizari;
 • Mediu de lucru placut alaturi de un colectiv tanar si dinamic Daca te entuziasmeaza idea de a lucra alaturi de noi atunci aplica acum.

  Te așteptăm cu drag în echipa Vitacom, sa fi colegul nostru!

  Requirements

  CERINȚELE POSTULUI : Studii minimeExperiență de minim jumatate de an constituie avantajAbilități;atentie marita, capacitate si rezistenta la efort fizic Lucrul in ecipa, pastrarea si mentinerea curateniei la locul de munca.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular