Sofer
Eurofins
Bucharest, Bucharest, Romania
2 zile în urmă

Company Description

Eurofins Scientific este o companie internațională de științe ale vieții, oferind o gamă unică de servicii de testare analitică clienților din mai multe industrii, pentru a face viața și mediul nostru mai sigure, mai sănătoase și mai durabile.

De la mâncarea pe care o consumi, până la apa pe care o bei, la medicamentele pe care te bazezi, Eurofins lucrează cu cele mai mari companii din lume pentru a se asigura că produsele pe care le furnizează sunt sigure, ca ingredientele lor sunt autentice și etichetarea corespunde realitatii.

Eurofins consideră că este lider global în testarea produselor alimentare, de mediu, farmaceutice și cosmetice și în serviciile CRO pentru agroștiință.

De asemenea, este unul dintre liderii de piață independenți la nivel mondial în anumite testări și servicii de laborator pentru genomică, farmacologie de cercetare, criminalistică, CDMO, științe materiale avansate și în sprijinul studiilor clinice.

În putin peste 30 de ani, Eurofins a crescut de la un laborator din Nantes, Franța, la peste 47.000 de angajați din cadrul unei rețele de peste 900 de companii independente din peste 50 de țări și care operează peste 800 de laboratoare.

Eurofins oferă un portofoliu de peste 200.000 de metode analitice pentru a evalua siguranța, identitatea, compoziția, autenticitatea, originea, trasabilitatea și puritatea substanțelor și produselor biologice, și furnizează servicii inovatoare de testare clinică de diagnostic, ca unul dintre principalii actori emergenți la nivel mondial in testare clinică specializată de diagnostic.

În 2019, Eurofins a generat venituri totale de 4,56 miliarde EUR și a fost printre cele mai performante companii listate la bursa din Europa din ultimii 20 de ani.

Job Description

Preia probele de laborator precum si documentele insotitoare de la Clientii companiei (Bucuresti si tara)

Transporta in buna stare, in cel mai scurt timp probele preluate catre laboratorul societatii

Ajuta la manipularea respectivelor probe, preda documentele insotitoare departamentului abilitat

Propune trasee imbunatatite pentru eficientizarea activitatii.

Executa ocazional deplasari pentru alte nevoi ale societatii.

Studii medii

Permis auto categoria B, experienta de lucru ca sofer livrari minim 3 ani

Fara cazier auto, cunostinte medii de mecanica.

Disponibilitate pentru deplasare la Clienti in tara, functie de nevoile societatii

Atitudine pozitiva, orientare catre client

Seriozitate, simt de raspundere, punctualitate, aspect ingrijit.

Cunostinte de lb engleza

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular