Agent Vanzari prin Telefon
Elicom SRL
București
2 zile în urmă
source : Infomunca
 • București
 • Echipa ELICOM este în căutarea unui Consultant Vânzări prin Telefon care să contribuie la promovarea și vânzarea serviciilor Orange România.

  Ne dorim o persoană orientată către obținerea rezultatelor și motivată să-și construiască o carieră în domeniul vânzărilor.

  Requirements

 • Ce cautăm la viitorii colegi? Studii medii / superioare finalizate;Cunoștințe foarte bune de operare P.C.;Abilități excelente de comunicare și atitudine orientată către client;
 • Abilități foarte bune de vânzare și negociere;Experiența anterioră constituie un avantaj; Cu ce te vei ocupa alături de noi?

 • Prezentarea, promovarea și vânzarea serviciilor companiei către clienții alocați;Identificarea nevoilor clienților, personalizarea și adaptarea ofertelor la cerințele și nevoile acestora;
 • Realizarea targetului de vânzări și atingerea indicatorilor de performanță specifici rolului;Dezvoltarea și menținerea unei relații pozitive cu clienții cu scopul îndeplinirii obiectivelor de business.

 • Te așteptăm cu o ofertă complexă de beneficii care conține : Pachet salarial alcătuit din salariu fix, tichete de masă și bonusuri lunare de performanță;
 • Acces gratuit la biblioteca Bookster;Decont transport în comun;Contract pe perioada nedeterminată; Dacă ți-am stârnit interesul, aplică fără frică și hai sa ne cunoști! Descrierea companiei ELICOM este un partener strategic în externalizarea serviciilor Call Center in limba romana si in limbi de circulatie internationala pentru companii multinationale din diverse sectoare de activitate-24 / 7, fiind una dintre primele companii private din industria de telecomunicatii din Romania.

  Punem accent pe oameni, suntem un colectiv tânar, entuziast, cu dorința de dezvoltare. Activitatea noastra vine in sprijinul companiilor dornice sa isi externalizeze activitatile de relatii cu clienti, oferind o paleta ampla si diversificata de servicii Call Center (complete, personalizate, simple si complexe) : INFO Line, Help Desk, Telemarketing, Telesales, Customer Care, Servicii de sondare a opiniei publice. Start in Elicom!

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular