Consultant Relații Client
Elicom SRL
București
4 zile în urmă
source : Infomunca
 • București
 • Pasiune, muncă în echipă și profesionalism! Dacă și tu rezonezi cu aceste valori, hai să ne cunoști și să le pui în practică alături de echipa noastră! Te vom învăța, pas cu pas, ce presupune activitatea de oferire suport clienților prin telefon, e-mail, chat și îți vom oferi încrederea și ajutorul necesare pentru a deveni unul dintre cei mai buni Consultanți Relații Client!

  Requirements

  Descrierea jobuluiExperiența anterioară nu este obligatorie, însă reprezintă un avantaj. Vino, în schimb, cu cantități echilibrate de : energie pozitivă, abilități de comunicare și lucru în echipă, cunoștințe de operare PC, orientare către client.

 • Oferta ta de angajare va include : Salariu fix, tichete de masă, bonusuri; Creșteri salariale periodice; Training specializat remunerat;
 • Abonament Bookster; Oportunități de avansare profesională; Extra beneficii. Te vom întâmpina și cu o primă de angajare pentru susținere suplimentară în perioada de acomodare.

  Hai și tu să faci parte din #echipaELICOM! Descrierea companieiELICOM este un partener strategic în externalizarea serviciilor Call Center in limba romana si in limbi de circulatie internationala pentru companii multinationale din diverse sectoare de activitate-24 / 7, fiind una dintre primele companii private din industria de telecomunicatii din Romania.

  Activitatea noastra vine in sprijinul companiilor dornice sa isi externalizeze activitatile de relatii cu clienti, oferind o paleta ampla si diversificata de servicii Call Center (complete, personalizate, simple si complexe) : INFO Line, Help Desk, Telemarketing, Telesales, Customer Care, Servicii de sondare a opiniei publice.

  Start in Elicom! Dezvoltam competente. Cream profesionisti.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular