Tehnician calitate - Vopsitorie
Siemens
Sibiu, Sibiu, Romania
‎în urmă cu 10 ore

Noul rol provocator si orientat catre viitor Efectueaza verificari repetitive a componentelor din sectia Vopsitorie, conform instructiunilor si standardelor aplicabile, cu ajutorul diverselor dispozitive de verificare sau a modelelor de referinta.

Documenteaza si evalueaza rezultatele verificarilor. Identifica abaterile de la valorile prescrise si ia deciziile necesare in vederea corectarii acestora.

Efectueaza teste de serie conform standardelor in vigoare. Intocmeste rapoartele de testare si evalueaza rezultatele obtinute.

Calificarile solide si relevante Studii medii tehnice. Cunostinte utilizare instrumente de masura. Experienta de minim 1 an in domeniul calitatii.

Cunostine operare calculator (MS Office). Disponibilitate pentru program in 3 schimburi Cunostinte limba engleza / germana - avantaj Organization : Portfolio Companies Company : SIMEA SIBIU S.

R.L. Experience Level : not defined Job Type : Full-time

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular