Internships
Johnson Controls International Romania
Pitesti ,Romania
37 zile în urmă
source : wowjob

Code - 123916

Vrei o posibila carieră într-o multinațională, oportunitatea de a lucra cu cei mai buni din domeniu sau pur și simplu vrei să acumulezi experiență în domeniul în care te pregătești?

Toate intrebarile au un singur raspuns corect : Start Your Career programul de stagii de practică platite la Johnson Controls Romania .

Dacă ești student în an terminal sau masterand aplică acum la stagiile oferite de Johnson Controls România în cele 4 Sucursale din județul Argeș.

Do you want a career in a multinational company, do you want the opportunity to work with the best in automotive area or do you simply want to gain experience in your learning field?

There is only one correct answer for all of he above : the programme for paid internships Start Your Career" at Johnson Controls Romania.

If you are a student during the final year or Master courses apply now for the internships offered by Johnson Controls available in the 4 Plants from Arges County.

What we are looking for :

Express yourself

Be willing to learn new things

Ce vrem de la tine :

Sa respecti termenele cerute

Sa iti exprimi ideile liber

Sa fii dornic sa invetii lucruri noi

Ce dam la schimb :

Stagiu de practica platit

Oportunitatea de a invata de la profesionisti in domeniu

6 luni de experiente noi

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular