Supply Chain Manager (magazin)
Leroy Merlin
Bucuresti Colosseum (sos. Chitilei, 284), Romania
2 zile în urmă

Misiune :

Managerul Supply Chain Magazin are rolul de a crea o experiență client remarcabilă prin asigurarea unui parcurs client fiabil și simplu.

Acesta este garantul stocului corect și disponibil pentru clienți, în omnicanal, prin antrenarea echipelor către excelență operațională, simplitate și eficiență.

Te pasionează :

Dezvoltarea oamenilor printr-un management de proximitate

Dezvoltarea satisfactiei clienților interni și externi

Dezvoltarea unor proiecte relevante online si offline pentru clienți și pentru organizație

Proiectele complexe care implică găsirea unor soluții creative, împreună cu echipe mixte și numeroase

Subiecte precum sprinturi , design thinking , omnicanal , dezvoltare de noi competențe competitive pe piața de mâine , noi tehnologii , digital

Ce vei face :

Customer Service Te asiguri de satisfacția clienților, interni și externi, atât prin excelența operațională, cât și prin calitatea relațiilor dezvoltate cu aceștia.

Omnicanal Înțelegi puterea omnicanal! Realizezi și implementezi procese pentru un flux optim de marfă pentru a asigura acuratețea și disponibilitatea stocului către clienți, în termenele stabilite.

Te asiguri că toți colegii sunt formați cu privire la procesele specifice modului de relaționare cu clienții, atât online, cât și offline, asigurând cea mai bună experiență pentru aceștia.

Organizarea resurselor Ai fi putut inventa sloganul Omul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivit! Te asiguri de alocarea și gestionarea resurselor (ex.

buget) și instrumentelor (ex. inventar) pentru a avea cel mai mare impact pentru clienți, prin calitatea stocului de marfă.

Dezvolți parteneriate durabile cu prestatori (ex. livrare, gestionarea deșeurilor etc.)

Securitatea muncii - Ești garantul respectării regulilor de securitate a oamenilor, bunurilor în magazin și a serviciilor oferite (ex.

încărcare marfă), precum și a politicilor de responsabilitate de mediu.

Management - Ești un manager de proximitate, responsabil de recrutarea, integrarea, formarea și dezvoltarea echipei. Creezi un mediu de lucru plăcut, ce favorizează performanța în spiritul valorilor Leroy Merlin, prin feedback continuu.

Managementul tău permite dezvoltarea echipelor tale din cadrul serviciilor recepționare produse, livrare, click & collect, etc.

Comitet de Direcție Magazin În rolul tău de membru în Comitetul de Direcție al Magazinului participi la luarea deciziilor comune cu impact în toate ariile de dezvoltare a magazinului.

Propui strategia de supply chain în magazin, asumându-ți și rolul de consultant și contraputere, atunci când este cazul.

Te asiguri de implementarea planurilor de acțiune specifice.

Performanța economică Te asiguri de relevanța acțiunilor și proiectelor derulate printr-un ROI semnificativ. Colaborezi cu toți membrii Comitetului de Direcție, dar și cu alți colegi din cadrul Serviciilor Suport pentru a asigura reușita proiectelor, dezvoltarea performanței economice și a rentabilității magazinului.

Urmărești și animezi indicatorii cantitativi și calitativi.

Cine ești : Viziune globală

Viziune globală

 • Ai capacitatea de a naviga între o viziune macro și micro a business-ului. Ești orientat către identificarea punctelor sensibile și găsirea de solutii
 • Management

 • Ești un manager de proximitate. Ai dezvoltat competențe atât în managementul individual, cât și colectiv, precum și în toate ariile specifice : de recrutare, integrare, formare, dezvoltare, motivare, evaluare etc.
 • Agilitate

 • Ai capacitatea de a arăta rapid un nivel inalt de autonomie și proactivitate, prin spiritul tău autodidact (learning agility).
 • Ai capacitatea de a propune soluții și a conduce proiecte complexe.

  Influențare

 • Ai abilități de comunicare, de influențare și de contraputere atunci când este cazul, inclusiv în context nonierarhic
 • Decizii

 • Ai bune capacități de a lua decizii si de a-ți asuma riscuri calculate
 • Digital

 • Utilizezi cu ușurință instrumente și aplicații informatice
 • Ce ai făcut :

  Management minim 2 ani experiență

  Project management - implementarea de noi procese și optimizarea proceselor existente

  Comerț și / sau Servicii Clienți - poate constitui un avantaj

  Logistică și / sau Supply Chain poate constitui un avantaj

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular