Specialist marketing digital (birou in Piatra Neamt)
Dinamic 92 Distribution S.R.L.
Piatra Neamţ, Romania
5 zile în urmă
source : MyNextJob

Candidatul ideal - Administrare tactici de achizitie online zilnice conform planului (publicitate online, afiliere / distributie, emailing, social media etc.

Colaborare cu coordonatorul eCommerce pentru a asigura o experienta optima utilizatorului, de la call-to-action (CTA) pana la landing page si o rata de conversie permanent optimizata - Implementare campanii, in functie de obiectivele setate pentru realizarea targetelor de vanzari - Impulsionare trafic si audiente zilnice a magazinului online - Gestionare strategie si calendare anuale de comunicare pentru conturile de sociale media locale Facebook, LinkedIn, Instagram etc Descrierea jobului Daca esti pasionat de ceea ce faci, motivat de provocari si ai ambitia sa progresezi in mod continuu, atunci ai toate atributele necesare pentru a fi de succes.

In plus, trebuie sa ai minim 2 ani experienta in activitati de Marketing Digital de atragere a publicului pe website (SEO, SEM, Affiliation, Display, Social Media).

 • Atributiile principale ale postului sunt : - pregateste proiectele implicandu-se activ in obtinerea informatiilor si materialelor necesare de la persoanele implicate;
 • contribuie cu idei in organizarea promotiilor si concursurilor pentru clienti; - colaboreaza cu graficienii firmei pentru realizarea machetelor pentru diverse campanii online - colaboreaza cu echipa in vederea realizarii proiectelor si respectarea deadline-urilor;
 • alte activitati ce tin de buna functionare a Departamentului de Marketing si Vanzari. Interviurile se sustin la sediul Dinamic 92 din Piatra Neamt, B-dul G-ral Dascalescu, Nr 12A (langa biserica de la 1 Mai)
 • Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular