Angajam vanzatoare in tineretului
SIROX TEAM COMSERV
București
5 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - București

Job description - București

Vino sa te alaturi echipei noastre de vanzare! Cautam sa integram in echipa noastra coleg / a pentru vanzare si relatia cu clientii in minimarket SIROX din zona Tineretului, sectorul 4.

Program de lucru 7-22,30 (2 ture.). Contract de munca nedeterminat cu respectarea legislatiei muncii, mediu de lucru placut si activ.

Salariu 1.800 lei net cu posibilitate de majorare dupa 6 luni in functie de realizari si implicare. Rugam seriozitate!

Requirements

Să utilizeze eficient patrimoniul societăţii şi timpul de lucru, să-şi îndeplinească sarcinile. Să pretinda clientilor sa ridice bonul fiscal pentru produsele cumparate.

Să aranjeze produsele pe sortimente si cantitati, să eticheteze produsele, sortimentele expuse spre vânzare sau să schimbe etichetele dacă primeste dispozitii în acest sens.

Să întreţină curăţenia la locul de muncă în sala de vânzare şi să respecte normele de igienă în vigoare. Să aprovizioneze magazinul, din magazia aferenta in functie de ritmicitatea vanzarilor.

Să nu permita clientilor sa intre cu animale. Să aiba o atitudine corespunzatoare - amabila de tip protocolar - fata de clienti si sa dea dovada de tact in rezolvarea diferitelor situatii neprevazute care s-

ar produce. Să indrume clientii in situatii deosebite (incendiu, cutremur, etc) spre caile de evacuare din magazin. Să faca propuneri concrete pentru imbunatatirea activitatii in cadrul societatii, permanent să dea dovadă de o atitudine principială, corectă faţă de clienţi, colegi şi angajator.

Să nu ascunda deficientele constatate în activitatea zilnică a magazinului si sa participe la inlaturarea acestora. Să păstreze în siguranţă documetele firmei, cu care lucrează sau are acces nepermiţând înstrăinarea sau sustragerea acestora.

Să faca monetarul. Să verifice daca au fost decuplate aparatele electrice de incalzire / racire si ventilatie. Să verifice modul in care se prezinta incuietorile alarma si gradul de securitate oferit de acestea.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular