Electrician auto
Grup-Rul Activ S.R.L.
Constanţa, Romania
5 zile în urmă
source : MyNextJob

Suntem un service autorizat R.A.R., multimarca, situat in Constanta, specializat în domeniul întreținerii și reparațiilor pentru autoturisme și autoutilitare de până la 3.5t.

Dorim sa angajam electrician auto care sa aiba experienta in domeniu si care sa stie :

 • diagnosticarea disfuncționalitatilor la sistemul electric al autovehiculelor;
 • executarea lucrarilor de intretinere si reparatie ale echipamentelor de producere si stocare a energiei electrice, aparaturii de bord, sistemelor de aprindere si pornire, echipamentului de iluminare și semnalizare, precum si ale instalatiilor auxiliare ale autovehiculelor;
 • instalarea, reglarea şi repararea partior electrice ale autovehiculelor (alternatoare, electromotoare, stergatoare, faruri, etc.

  demontari / remontari echipamente electrice, reconditionarea instalatiilor electrice, etc.

  In afara lucrurilor obisnuite, punem la dispozitie colegilor nostrii, intalniri de team building, spatiu incalzit pe timp de iarna ( face diferenta) si alte aspecte pe care te lasam sa le descoperi.

  Venitul pe care il poti castiga porneste de la 4000 ron.

  Pentru relatii apelati numarul de telefon 0766 627 389.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular