.NET Web Software Developer [5.500 - 7.500 RON]
FERENDIN Recruitment
Negresti, Romania
4 zile în urmă

Salary 5.500 - 7.500 RON net per month

Requirements :

 • What are we looking for?
 • Solid programming skills in C#, ASP .NET Web Api 2.0

  Solid knowledge of Angular 2.0+

  Experience with Microsoft SQL Server

  Experience with HTML / CSS, JavaScript, jQuery

  Responsibilities :

 • Aplicatie de helthcare.
 • Echipa este formata :

  6 developeri(2 senior)

  2 QR

  1 Business Intelligence Manager

  Technologies :
 • ASP.NET
 • More :

  Suntem o companie noua, un asa numit startup, ce a pornit la drum in Ianuarie 2022 si totusi suntem aici pe termen lung. Siguranta aceasta ne-o da vantul puternic ce sufla in panza micutei noastre corabii sub forma unei investitii germane.

  Si tocmai pentru ca suntem aici pe termen lung si avem un astfel de 'background' stim sa apreciem si sa ne dorim relatii profesionale de lunga durata.

  Recrutare human2human

  Sunt destul alte companii de recrutare care actioneaza orientate pur si numai pe cifre. Noi suntem altfel! Da, suntem o companie si bine inteles ca trebuie sa ne atingem tintele economice, dar nu punem niciodata cifrele in fara oamenilor.

  Credem cu tarie ca recrutarea se poate face si altfel si suntem aici sa dovedim in piata ca asa este.

  Ce inseamna asta? E simplu, vom cauta mereu omul potrivit atat profesional cat si uman pentru postul disponibil dar si pentru echipa din care acesta va face parte.

  Skills and character! Si nu doar atat, dar urmarim sa luam cat de bine posibil in considerare si alti factori precum situatia familiala sau dorintele de cariera, respectiv sansele de cariera ale candidatului in raport cu specificul angajatorului.

  O cariera de succes, un anagajat fericit si performant, un angajator la fel de fericit, acestea nu se realizeaza cu un simplu swipe stanga sau swipe dreapta.

  Doar impreuna si cu un set de valori profesionale solide, alocand timpul necesar si respectul necesar, dar si transparenta necesara, putem atinge scopul si face pasul urmator.

  Nu suntem numere, suntem oameni!

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular