Economist - contabil
BEST ACCOUNTING SRL
Timisoara
4 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Ce ne dorim de la tine :

Sa fii absolvent de facultate cu profil economic, preferabil contabilitate

Sa ai o experiența de minim 2 ani pe un post similar

Sa ai cunoștințe de MS Office, D-Soft, Saga.

Să ne putem baza pe tine atunci când avem de respectat un deadline.

Sa alegi sa ajuți din proprie inițiativă chiar și atunci cand nu e treaba ta , daca vezi este nevoie de tine și sta în puterea ta sa o faci.

Sa accepți ca nimeni nu e perfect ( nici noi nu suntem) , sa fii concentrat pe soluții ( probleme vor fi mereu) si sa ai ambiția de a te perfecționa continuu.

Sa citești acest anunț, cuvânt cu cuvânt, pana la capăt și (numai) dacă simți ca este despre tine, sa aplici.

Ce vei face tu :

Vei învăța specificul activității pe Amazon anunțul acesta vizeaza poziția de contabil pentru segmentul de clienti Best Accounting ce deruleaza un business pe Amazon.

NU este necesara experiența anterioara pe acest timp de activitate, vei primi toate informațiile de care ai nevoie.

Te vei ocupa de prelucrarea lunara a documentelor financiar-contabile ale clientilor care deruleza un business pe Amazon.

Vei învața și te vei perfectiona zilnic pentru a fii mereu la curent cu toate noutatile fiscale și contabile ce pot impacta activitatea ta.

Munca într-un birou de contabilitate nu este ușoară și tu știi deja asta.

Dar dacă îți plac cifrele, ești o persoana organizata și orientata spre soluții, atunci biroul nostru este cu siguranța locul unde tu poți fi apreciat(a) și respectat(a) pentru munca ta.

Ce facem noi pentru tine :

Îți oferim un pachet de beneficii atractiv prin care ne dorim sa ne adresam atât nevoilor tale financiare cât și nevoi de echilibru intre viața personala și cea profesională.

Iți punem la dispoziție un mediu de lucru plăcut și provocator în același timp, unelte și resurse pentru a te dezvolta profesional.

Îți oferim tot spijinul de care vei avea nevoie pentru a avansa în cadrul companiei, dacă și tu îți vei dori acest lucru.

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular