Sef Sector Brico Depot
Brico Depôt
Bucuresti, RO
5 zile în urmă
source : Undelucram.ro

Cel mai probabil, ne-am cunoscut deja. Ne-ai văzut în casa vecinului tău sau în casele prietenilor tăi. Fiind printre liderii pieței îmbunătățirii locuințelor din România, e ușor să te întâlnești cu Brico în casele românilor.

Pentru cei 2500 de colegi din cele 35 de magazine și din sediul central, Brico este locul unde construim împreună. Aici, totul este într-o continuă dezvoltare, inclusiv cariera ta.

Prin urmare, vei fi încurajat și susținut să evoluezi într-un mediu de lucru sigur și plăcut.

Dacă optezi pentru postul dе SEF SECTOR, ai nevoie dе :

 • Placerea de a intelege nevoile clientului;
 • Pasiunea pentru tot ce inseamna bricolaj ;
 • Atitudine constructiva si proactiva, entuziasm si dorinta de a invata;
 • Abilitati de ascultare si comunicare;
 • Cunostinte digital, operare PC;
 • Experienta in vanzari;
 • Experienta de lucru in echipa.

  Reprezinta un avantaj :

 • Capabilitatea de a acoperi mai multe arii de activitate;
 • Capacitate de analiza, atentie la detalii, lucru cu cifrele si cu volum mare de informatii.

  Descrierea jobului

  Ce vei face in rolul de Sef Setor Brico Dépôt?

  Vei crea o experienta de cumparare excelenta clientilor Brico Dépôt intampini,comunici, asculti, intelegi nevoile si consiliezi, vinzi clientilor produsele solicitate si ii determini prin atitudinea ta sa isi doreasca sa revina.

  Cum?

 • Te concentrezi pe nevoile şi dorinţele clienţilor şi actionezi pe baza informaţiilor oferite de aceştia;
 • Asiguri disponibilitatea produselor în departament prin colaborare directa cu departamentele din sediu;
 • Esti responsabil de calitatea stocului si participant activ la inventarele de marfa ale departamentului;
 • Coordonezi echipa departamentului;
 • Colaborezi cu colegii din celalalte echipe ale magazinului pentru atingerea obiectivelor de vanzare.

  Ce oferim?

 • Vei lucra intr-un mediu de lucru placut, modern, care incurajeaza dinamismul si originalitatea;
 • Iţi oferim oportunităţi excepţionale de a creşte şi a te dezvolta alaturi de o echipa profesionista, iar tu vei afla cu prioritate despre posturile noi din echipa;
 • Vei fi recompensat cu un pachet de beneficii competitive (tichete de masa, prime, abonament clinica medicala privata, acces gratuit la biblioteca Bookster si in programul Brico SOS si altele);
 • Asiguram training si integrare in companie- vei avea un mentor dedicat pe perioada integrarii si vei participa la activitati de formare profesionala pe parcursul activitatii;
 • Vei avea posibilitatea sa inveti despre cele mai noi produse de pe piata in cadrul training-urilor specializate cu furnizori de renume in materie de bricolaj.

  Flexibilitatea programului de lucru intrucat stim cat conteaza timpul alocat vietii personale.

  Descrierea companiei

  Brico Dépôt este o companie internațională, parte a grupului englez Kingfisher ce activează în domeniul îmbunătățirii locuinței și numără peste 1 280 de magazine în 10 țări din Europa, Rusia și Turcia.

  Kingfisher se află pe primul loc la nivel european în ceea ce priveşte cifra de afaceri rezultată din comercializarea produselor de amenajare a locuinței și pe locul 3 pe plan mondial, magazinele sale fiind vizitate de aproximativ 6 milioane de clienți săptămânal.

  Principalele branduri de retail deținute de grupul Kingfisher sunt B&Q în Marea Britanie şi Irlanda, Castorama în Franţa, Polonia şi Rusia, Brico-Dépôt în Franţa, Spania, Portugalia şi România, Screwfix în Marea Britanie, dar și o parte a mărcii Koçtaş din Turcia.

  Brico Dépôt România a intrat pe piața românească în iunie 2013 prin preluarea celor 15 magazine Bricostore, iar începând cu luna decembrie 2017, și-a consolidat poziția pe piață prin achiziționarea întregii rețele de magazine Praktiker România.

  Achiziția Praktiker se aliniază strategiei de dezvoltare a grupului pe piața îmbunătățirii locuinței și de consolidare a poziției pe piața locală, devenind numărul 2 în România, cu 38 de magazine, în 23 de locații.

  OBIECTIVELE NOASTRE

  Obiectivul principal Brico Dépôt este ca activitatea de reamenajare a locuinței să devină accesibilă tuturor, deoarece credem că toată lumea trebuie să aibă o locuința în care să se simtă bine.

  Ne dorim să oferim clienților noștri magazine mai bune cu o gamă variată de produse de calitate la prețuri accesibile oricărui buzunar.

  Brico Dépôt pune la dispoziția clienților produse și sfaturi potrivite pentru ca toate proiectele lor să devină realitate, indifferent de mărime și complexitate.

  Echipa Brico Dépôt

  Brico Dépôt numără peste 75 000 de colegi în întreaga lume. Lucrăm împreună și construim relațîi semnificative pentru realizarea unui singur scop : să facem ca îmbunătățirea locuinței să fie accesibilă tuturor.

  Brico Dépôt este locul unde poți învață continuu și te poți dezvolta, iar noi te încurajăm să pui întrebări și să ne provoci.

  Ne asigurăm că lucrezi cu oameni care te respectă și pe care ii respecți și îți dăm șansa de a face o zi mai bună cuiva, pentru că oricine ai fi, când lucrezi la Brico Dépôt, casa noastră este și casa ta.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular