Sales Representative Cluj - Iulius Mall
Orange
Cluj-Napoca, Romania
2 zile în urmă

Asculta, oferta asta epentru tine!

Cel mai probabil ai raspunsurilepregatite atunci cand cei dragi iti cer sfatul in materie de telecomunicatii : esti mereu la curent cu cele mai tari oferte, te misti cu viteza 5g prinmeniurile telefoanelor si esti atent la nevoile fiecaruia.

Ce zici daca tefacem expert in vanzari?

Alatura-te echipei noastre in primalinie, locul unde clientii sunt ascultati, asteptarile le sunt depasite iarofertele sunt mereu personalizate pentru a le face viata mai frumoasa.

Aici povestim despre tehnici moderne decomunicare, despre device-urile care le fac posibile precum telefoane mobile,tablete sau modem de date, despre inovatie si cam tot ce inseamna IT&C.

Spune-ne cate ceva despretine!

Noi banuim ca ai deja cevaexperienta in domenii precum vanzari, relatii clienti, promotii saumerchandising si ca iti este usor sa te exprimi in limba engleza.

Folosesti cuincredere programele din pachetul Microsoft Office iar clientii suntprioritatea ta, deoarece iti place calitatea si ai si spirit de initiativa.

Daca prietenii iti spun ca le este usor sa discute cu tine, multumita atitudiniipozitive, atunci cu siguranta te vei potrivi echipei de vanzari.

Suntem curiosisa descoperim mai multe despre tine.

Cum arata o zi obisnuitade lucru?

 • Inca de la primulcontact, clientii iti raspund la zambet si se bucura ca te oferi sa ii ajuti.Primesti puncte bonus pentru ca le asiguri o experienta placuta.
 • Pentru ca folosestivanzarea consultativa, afli usor care sunt nevoile clientilor si le sugereziproduse din oferta Orange care sa le simplifice viata, pentru a se concentra peceea ce este important pentru ei
 • Esti precum o cartedeschisa : mereu pregatit de a indruma pe fiecare spre obiectivul dorit sau de aoferi mai multe informatii despre produsele si ofertele Orange
 • Love love love. Produselesi ofertele noastre iti sunt asii din maneca atunci cand imparti bucurie instanga si in dreapta
 • Te-ai convins ca despretine e vorba?

  Atunci nu mai sta pe ganduri siaplica acum la rolul de Sales Representative. Echipa si clientii te asteapta!

  Alte informatii :

  Hiring Manager : Ionut Traistaru

  Recruiter : Mihai Afrim

  Iti multumim ca aiaplicat la Orange!

  Aplică acum Share

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular