Anunţ privind planificarea candidaților pentru susținerea interviului de departajare la concursul organizat la nivelul I.G.P.R. pentru ocuparea unui număr de 9 posturi vacante de ofițer de poliție specialitatea criminalistică în cadrul Poliției Române, prin încadrare directă din sursă externă
Politia Romana
Bucureşti, Romania
18 zile în urmă

A N U N Ţ

În referire la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române pentru ocuparea unui număr de 9 posturi vacante de ofițer de poliție specialitatea criminalistică în cadrul Poliției Române, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Vă aducem la cunoştinţă planificarea candidaților pentru susținerea interviului de departajare , după cum urmează :

ÎN DATA DE 16.11.2018, ORA 13 : 30 :

 • Pentru postul vacant de ofiţer principal I (expert criminalist), poziţia 378 / a din cadrul Serviciului Criminalistic IPJ I ași : BUTOI-
 • CORNEANU MARIUS NIȚĂ LILIANA MIHAELA

  Candidații vor susține interviu de departajare, din tematica și bibliografia de concurs stabilită pentru proba scrisă, conform planificării de mai sus, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române, din Șos.

  Ștefan cel Mare nr. 13-15, sector 2, , Bucureşti.

  Accesul candidaților se va face în intervalul orar 13.15 13.30. Candidaților nu li se va mai permite accesul după ora 13.

  30 şi vor fi declarați NEPREZENTAT .

  Atât în sala de așteptare, cât și pe parcursul desfășurării interviului, candidații vor avea asupra lor doar documentul de identitate valabil (carte de identitate, permis de conducere sau paşaport) şi pix / stilou de culoare albastră ( nu vor avea voie cu materiale bibliografice de orice fel, dicţionare, notiţe, însemnări şi nici cu orice alte mijloace de calcul sau de comunicare) .

  Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului / candidaților în cauză.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular