Achizitor Jocuri & Jucarii
Auchan
BUCURESTI
6 zile în urmă

Achizitor Jocuri & Jucarii

 • Post : Achizitor Jocuri & Jucarii
 • Departament : Produs
 • Orașe : BUCURESTI
 • Disponibil de la : 23 august 2021
 • Responsabilități

  Consolideaza si valideaza angajamentele magazinelorParticipa la achizitii prin negocieri internationaleUrmareste si analizeaza evolutia principalilor indicatori de activitate Identifica si preia inovatiile comerciale (produse si idei noi)Structureaza gama si referentiaza produseleConstruieste oferta promotionala si urmareste aplicarea eiUrmareste relatiile cu furnizorii si cu parteneriiActualizeaza catalogul de produse si furnizoriAsigura calitatea catalogului de produse - actualizarea permanenta a statutului articolelor si fisa logistica a produsului Intocmeste si actualizeaza dosarul de furnizorGestioneaza facturile de servicii neplatite de catre furnizori Respecta planificarile si termenele limita stabilite.

  NOI OFERIM : - Salariu competitiv- Asigurari complexe de sanatate- Un mediu placut de lucru- Oportunitati majore de dezvoltare profesionala.

  Profilul candidatului

  Studii superioare absolviteCunostinte avansate de limba engleza si / sau francezaCunostinte de negociere, tehnici de cumparareExperienta profesionala non-food, lucru in magazin si / sau in departamentul de achizitiiAdaptabilitate, dinamism, orientare catre client, rigurozitate, empatie, eficienta, orientare spre rezultat, perseverenta, capacitate de negociere si anticipare, cunoaste concurenta,buna capacitate de coomunicare,spirit analitic.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular