ANUNT Cu rezultatele obţinute la proba scrisă din data de 23.01.2021 la concursul organizat de I.G.P.R. pentru ocuparea unui unui număr de 2 (două) posturi vacante de ofițer de poliție, existente la nivelul Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, prevăzute la poziţiile 1134b, respectiv 1143 în statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliție a agenţilor de poliţie car
Politia Romana
Bucureşti, Romania
‎în urmă cu 23 ore

ANUNT

Cu rezultatele obţinute la proba scrisă din data de 23.01.2021 la concursul organizat de I.G.P.R. pentru ocuparea unui unui număr de 2 (două) posturi vacante de ofițer de poliție, existente la nivelul Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, prevăzute la poziţiile 1134b, respectiv 1143 în statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliție a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale, după cum urmează :

SERVICIUL ARME - Compartimentul Punctul Național Focal pe Linie de Arme

7,45

SERVICIUL SUBSTANȚE PERICULOASE

5,35

Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul obţinut la proba scrisă se pot transmite la adresa de e-mail incadrare politiaromana.

ro în termen de 24 de ore de la afişare / postare, respectiv până la cel târziu la data de 24.01.2021 ora 17 : 00.

Candidaţii pot contesta numai notele la propriile lucrări.

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular