Web developer
HPWALL SRL
București, RO
‎în urmă cu 15 ore
source : jobs4it

BucureștiResponsabilitatiDezvoltarea, customizarea si intretinerea aplicatiilor web de ecommerce (proiecte proprii), folosind PHP, MySQL si tehnologii adiacente.

Dezvoltarea modulelor personalizate pentru platformele existente.Intretinerea platformelor dezvoltate si administrarea bazelor de date.

Integreaza aplicatiile de ecommerce cu ERP-uri, servicii web, feed-uri si API-uri.Testeaza aplicatiile de ecommerce, identifica erorile tehnice si de functionare ale acestora, emite si implementeaza eficient solutii.

Ofera consultanta si asistenta in faza de documentare / analiza a proiectelor.CerinteNivel avansat de cunoastere - PHP, MySQL, HTML, CSS, JavaScript, AJAX, XML.

Experienta minima in dezvoltarea platformelor open source (Magento, Prestashop, Wordpress, Drupal).Analitic, responsabil, organizat si atent la detalii.

Capacitatea de a finaliza individual un proiect dar si abilitatea de a lucra in echipa.Persoana ambitioasa, cu initiativa, motivata de rezultate si isi doreste sa-

si imbunatateasca cunostintele privind noile tehnologii, trenduri in domeniul Online.Studii superioare (profil Real) si cunoaste limba engleza la nivel avansat.

Reprezinta un avantaj cunoasterea sistemului de operare Linux si administrarea serverelor apache.Beneficii OferiteOferta se va negocia in cadrul interviului in functie de experienta relevanta / portofoliu.

Training si posibilitatea de dezvoltare profesionala (workshop-uri, seminarii, conferinte).Descrierea firmeiCompania HPWALL a fost infiintata in anul 2009 si are ca obiect de activitate realizarea si comercializarea produselor de tip Fototapet Personalizat si accesorii.

Fototapet.com administreaza o banca de imaginii (peste 15.000 de img) cu un format special care este la dispozitia clientilor pt.

a selecta si alege modelele grafice ce vor decora viitorul spatiu amenajat. Activam pe piata online din 2006.Credem in profesionalism si integritate si vedem in fiecare client care comanda produsele noastre un partener de drum lung, alaturi de care suntem mereu cu cele mai performante servicii si produse de pe piata.

Punct de lucru localizat in Bucuresti sectorul 1, in incinta complexului Romexpo.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular