Referent Marketing
ROMRADIATOARE S.A.
Brașov
4 zile în urmă
source : Infomunca
 • Brașov
 • Procesare comenzi primite.Planificare si organizare livrari conform comenzilor.Coordoneaza procesele de vanzare si logistica desfacerii (procesare comenzi, planificare si organizare livrari, facturare)Supervizeaza buna desfasurare a activitatilor de export (contracte, plati, formalitati vamale acolo unde este cazul)Facturare, si complectarea documentatiei necesare inchideri comenzi.

  Negociaza cu clientii si cu potentialii clienti in limitele de competenta stabilite.Negociaza cu furnizorii de produse si de servicii specifice activitatii de marketing in limitele de competenta stabilite.

  Lanseaza in productie comenzile primite de la clientii interni si externi.Intocmeste documentele de livrare pentru livrarile la intern si extern.

  Urmarirea transportului, facturilor si platilor efectuate.Transmiterea catre furnizori dovezile de plata, programarea platilor prin colaborare cu departamentul contabilitate.

  Requirements

 • Studii superioare - Experiență în domeniu un an - Experienta in folosirea documentelor financiare- Experienta in intocmirea si gestionarea documentelor de import- Cunostiinte tehnice privind prescriptii tehnice materiale- Cunostiinte limba engleza (scris / vorbit)- Cunostiinte office(excel,word etc.)
 • Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular