A N U N Ț cu rezultatele verificării îndeplinirii cumulative a condițiilor de participare la concursul organizat la nivelul IGPR în vederea ocupării unui post vacant de ofițer de poliţie din cadrul INC - Serviciul de Biocriminalistică - Laboratorul de genetică, prevăzut cu funcția de ofițer specialist II (expert criminalist), la poziția 1572 din statul de organizare al unității, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor de poliţie care îndeplinesc con
Politia Romana
Bucureşti, Romania
3 zile în urmă

R O M Â N I A

Ministerul afacerilor interne

Inspectoratul General al Poliţiei Române

BUCUREŞTI

Nr. 223543 din 19.01.2021

A N U N Ț

În referire la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române în vederea ocupării unui post vacant de ofițer de poliţie din cadrul Institutului Național de Criminalistică - Serviciul de Biocriminalistică - Laboratorul de genetică, prevăzut cu funcția de ofițer specialist II (expert criminalist), la poziția 1572 din statul de organizare al unității, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale, vă aducem la cunoștință rezultatele verificării îndeplinirii cumulative a condițiilor de participare la concurs, după cum urmează :

 • Candidatul care îndeplinește cumulativ condițiile de participare la concurs și al cărui dosar de recrutare a fost validat :
 • VALIDAT

 • Candidații care nu îndeplinesc condițiile de participare la concurs și ale
 • căror dosare de recrutare au fost invalidate :

  IGP / INCBIO / 1

  Nu îndeplinește condiția prev. de art. 27 45 lit. a) din Legea nr. 360 / 2002 privind Statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare.

  IGP / INCBIO / 2

  Nu face dovada îndeplinirii condiției de studii prevăzută în fișa postului - Pregătire de specialitate

  Candidatul al cărui dosar de recrutare a fost validat urmează să susțină proba scrisă în data de 23.01.2021. Detaliile referitoare la proba scrisă vor fi aduse la cunoștință printr-un anunț ulterior, postat pe aceeași cale.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular