Content writer / Copywriter
Jobber
Bucureşti, Romania
7 zile în urmă
source : Jobber

Suntem o agenție de publicitate media care oferă servicii complete și inovative, orientate către rezultate.

Încântați de cunoștință.

Ne-am propus să schimbăm lumea, pixel cu pixel , fie că vorbim despre un start-up, o companie aflată în plină ascensiune sau o firmă care trece printr-

o criză de identitate. Cei 14 ani de activitate ne-au convins că fiecare firma are nevoie de un supererou. Fie azi, fie mâine.

SUPEREROI DEPENDENȚI DE MEDIA

La fel ca Batman & Robin, acționăm strategic. Suntem o echipă mică cu idei inovative orientate către a obține rezultate.

Nu plecăm la luptă fără un plan bine pus la punct. Întotdeauna luăm decizii împreună pentru a dezvolta proiecte de succes.

AVEM O MISIUNE CLARĂ

Misiunea noastră este să salvăm business-urile de pericolele de tot soiul. Vrem să schimbăm modul în care este perceput marketing-

ul în România, și dorim să implementăm soluții ce au fost implementate cu succes pe diferite continente, la cele mai înalte standarde.

SUPEREROI DESCHIȘI LA PROVOCĂRI

Nu ne este teamă niciodată de provocări noi. Zi de zi ne place să ne surprindem clienții, să ne depășim limitele și să ne respectăm promisiunile aducând ceva în plus de fiecare dată.

Pentru că iubim ceea ce facem, zilnic ne luăm costumele de supereroi și căutăm soluții noi pentru probleme vechi, iar asta ne face să fim la curent cu tot ceea ce mișcă în domeniul nostru. Suntem cu ochii în 4.

CALITATE, NU CANTITATE

La Netbee, supereroii vin întotdeauna cu soluții de bună calitate. Nu facem niciodată rabat de la acest principiu, venind cu rezolvări temporare.

Rezultatele clienților noștri ne stimulează să ne perfecționăm în permanență. Pentru a reuși acest lucru punem accentul pe calitate și pe detalii.

Din acest motiv, colaborarea noastră cu clienții este transparentă ca Ozana cea frumos curgătoare.

PARTENERI PE MĂSURĂ

Pentru că ne plac antreprenorii cu viziune cu care putem rezona, ne dorim să lucrăm doar cu persoane care investesc mai mult în afacerea lor decât în mașina pe care o conduc.

Căutăm content writer / copywriter conținut / articole să se alăture echipei noastre.

Căutăm o persoană deosebită, creativă, veselă, originală. Dorim ca împreună să imaginăm, definim și creăm un stil propriu, unic, original.

La Netbee esti liber să alegi pentru tine. Îți planifici timpul cum vrei și cât mai eficient, pentru că vei lucra de acasă, de oriunde în România sau din orice țară dorești.

Vom lucra la început împreună pe bază de proiect după care vei avea posibilitatea să fi angajat permanent cu beneficii. Ești liber să creezi, să inovezi și să fi original.

Ești liber să decizi, să alegi și să găsești soluții. Te vom susține și te vom respecta ca și coleg.

Cine ești tu :

 • Ești vesel / ă, ești serios / serioasă, ești profesionist / ă, ești perfecționist / ă, ești creativ / ă, ai imaginație și fler.
 • Ești comunicativ / ă, sincer / ă, sociabil / ă, vesel / ă, prietenos, prietenoasă, amabil / ă.
 • Ești tu. Nu încerci să copiezi pe nimeni.
 • Ești clar / ă, coerent / ă și logic / ă in exprimare.Pur și simplu îți place să gândești și să scrii. Nu copiezi.
 • Pentru tine, gramatica și ortografia nu au secrete.
 • Vorbești / scrii în Engleză și / sau în alte limbi străine (avantaj)
 • Original / ă, comunici nativ, în scris, idei, concepte, informații despre designul de brand, concepte, design / publicitate.
 • Înțelegi perfect ceea ce este identitatea verbală.

 • Povestești în scris, cu lux de amănunte.Sintetizezi inginerește, simplu, clar, evident.
 • Lucrezi, editezi, creezi conținut cu software-ul tău preferat.
 • Ce trebuie să faci :

  Inventezi și creezi conținut scris / text unic, original, în mod profesionist.Inventezi și creezi conținut identitate verbală.

  Inventezi și creezi conținut scris / text pentru materiale design / publicitate pentru clienți.

 • Vei creea articole pentru blogurile proprii sau ale clientilor din portofoliu;
 • Vei creea texte pentru site-uri si magazine online (meta titluri, descrieri, descrieri de categorii si pagini de produs pentru diferite nise);
 • Vei redacta texte pentru campanii Facebook Ads / Google Adwords;
 • Te asiguri că obiectivele proiectului și cerințele clienților sunt îndeplinite.

  Contribui, creezi propuneri pentru alte proiecte, creezi conținut materiale creative.Vei lucra pe platforma WordPress, iar articolele tale sunt sub standardele plugin-ului YOAST

  SeoReadability

  Este obligatoriu să ne prezinți portofoliul de lucrări și / sau articole. Trimite-ne link-ul către site-ul tău sau atașamente.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular