Service Operator
PHILIP MORRIS INTERNATIONAL MANAGEMENT SA
Otopeni, Romania
13 zile în urmă

Muncitor la asamblarea produselor solide si semisolide) Responsabilități principale :

Asistă operatorii și tehnicienii de producție în asigurarea funcționării continue și eficiente a echipamentelor desemnate, transportând materialele și produsele necesare, cu scopul atingerii / depășirii obiectivelor de producție, în condiții de sigurantă a muncii.2.

Participă la toate activitățile desemnate :

pornirea / oprirea echipamentelor sau proceselor și la schimbările de rețetă / marcă pentru a asigura integritatea produsului.3.

Recepționează, manevrează și transportă materiale și produse, operând echipamente auxiliare, asigurându-se că materialele / produsele nu se amestecă sau deteriorează.4.

Verifică din punct de vedere vizual că materialele necesare proceselor de producție corespund cerințelor de calitate și specificațiilor și aplică procedurile de producție.5.

Păstrează echipamentele de producție și zona de lucru curate și îngrijite, sortează deșeurile în conformitate cu procedurile.6.

Comunică colegilor toate informațiile utile pentru o bună desfășurare a proceselor de producție.7.

Completează formulare pentru a asigura informațiile de bază pentru urmărirea produselor. Calificări :

Minim studii gimnaziale finalizate.2.

Trebuie să fie capabil să furnizeze și interpreteze informații simple.

Abilități bune de organizare și comunicare.4.

Experiență de lucru anterioară în mediu industrial reprezintă un avantaj.

Step 2
Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular