Manager Proiecte Optimizari Spatii
BCR
București, Romania
16 zile în urmă

Descriere

Titlu postManager Proiecte Optimizari SpatiiLocaţieBucurestiNume organizaţieCentrala DMPI Dept. Monitorizarea AfaceriiDescriere departament

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este cel mai valoros grup financiar din Romania dupa numarul de clienti si increderea pe care acestia ne-o acorda. Varietatea produselor si a serviciilor oferite de catre BCR clientilor sai, se reflecta in diversitatea si complexitatea oportunitatilor de cariera pe care le poti regasi aici.

In industria financiara din Romania, BCR creeaza si promoveaza standarde in ariile de expertiza bancara si, in acelasi timp, este o scoala de banking pentru tinere talente.

Banca Comerciala Romana (BCR), member of Erste Group, is the largest financial group in Romania. It covers universal bank operations (retail, corporate & investment banking, treasury and capital markets), as well as leasing companies, private pension plans, savings and home-

financing institutions. Judging by the number of clients and by the trust bestowed by customers, BCR is the most valuable financial group in Romania.

The variety of products and services offered to clients is represented by the diversity and complexity of career opportunities that can be found within the company.

For the Romanian financial industry, BCR is a pillar, for it establishes and promotes the standards of the banking and finance areas of expertise.

Moreover, BCR is a school of banking for young talents.

Descriere scurtă

Rolul Managerului de Proiecte Optimizari Spatii este de a coordona eficient proiectele ce ii sunt desemnate prin exercitarea functiunilor de organizare, planificare, coordonare, indrumare, evaluare si control.

Ce vei face :

 • Creezi si monitorizezi planurile de realizare a proiectelor de optimizare spatii si le revizuieste adecvatpentru a raspunde nevoilor de shimbare si cerintelor;
 • Esti punct de control si de prima aprobare pentru orice deviatie propusa sau observata din perspectiva scop, timp sau buget.
 • Revizuiesti materialele pregatite de echipa si in particular de la Manager Implementare Proiecte Constructii inainte de a fi transmise clientului intern;
 • Aplici eficient metodologiile interne si imbunatatesti standardele proiectului;
 • Pregatesti / verifici documentele necesare pentru obtinerea aprobarilor interne aferente proiectului de optimizare;
 • Monitorizezi si raportezi de o maniera sintetica si analitica statusul proiectelor coordonate din perspectiva rezultate, timp, resurse interne si resurse externe in comparatie cu ipotezele aprobate.
 • Asiguri comunicarea eficienta catre stakeholderi cu privire la scopul proiectului.
 • Profilul tau :

 • Studii tehnice (inginer constructor / mecanic / electric)
 • Cursurile de management de proiecte constituie un avantaj
 • Vechime minima in activitate / specialitate / domeniu : 3 ani
 • Experienta relevanta in coordonarea proiectelor : minim 2 ani, preferabil in domeniul constructiilor sau similar
 • Limba engleza la nivel avansat
 • Cunostinte avansate MS Project Professional sau solutii similare
 • Cunostinte avansate MS Excel, Word si PowerPoint
 • Detalii suplimentare

  Pentru a aplica, acceseaza urmatorul link : https : / / recrutare.bcr.ro / OA HTML / IrcVisitor.jsp?L RO

  Nr. de deplasăriLucru la domiciliu

  Aplică
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular